Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
22-02-2023

Tijdelijk noodfonds voor energie

Het noodfonds is er voor huishoudens die de hoge energierekening niet kunnen betalen. Ben je minimaal 10% van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Ga dan naar de Noodfonds-check en vraag een vergoeding aan.

Wanneer kan ik een aanvraag doen?

Als je voldoet aan deze voorwaarden:

  • Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier;
  • Jouw bruto-inkomen per maand is lager dan:
    • € 2.980,- (alleenstaand)
    • € 3.794,- (samenwonend)
  • Jouw energierekening is hoger dan 10% van jouw gezamenlijk bruto- inkomen per maand.

Het noodfonds betaalt het deel van de maandelijkse energierekening dat meer is dan 10% van jouw gezamenlijk bruto-inkomen per maand.

Gerelateerd nieuws

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-03-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft. Weet je al wanneer je in het buitenland bent of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg je een re-integratietraject? …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Aangepaste openingstijden Werk & Inkomen

22-03-2023 Wij zijn op donderdag 30 maart vanaf 14 uur gesloten in verband met een afdelingsdag. Op vrijdag 7 april (Goede vrijdag) zijn we alleen telefonisch bereikbaar. Ons kantoor is de hele dag dicht op: Maandag 10 april (Pasen) Donderdag 27 april (Koningsdag)
Inkomen & Schulden

Tijdelijk Noodfonds Energie

22-03-2023 Het noodfonds is er voor iedereen die de hoge energierekening niet kan betalen. Ben je 10% (of meer) van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Vraag dan snel een vergoeding aan. Wanneer kan ik een aanvraag doen? Als je voldoet aan deze voorwaarden: Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier; Jouw bruto-inkomen per maand …
Inkomen & Schulden