GA TERUG
Bijna aan het werk

Workshop LinkedIn

1. Wat is het?

De workshop LinkedIn bestaat uit twee delen:

  • Upgrade je profiel

Hoe zorg je ervoor dat je wordt gevonden door werkgevers en recruiters?

  • Hoe haal je meer uit LinkedIn?

Ontdek het geheim van LinkedIn en gebruik dat meteen!

De workshop wordt verzorgd door Tilburg Actief. Een ex-recruiter vertelt je in deze workshop alles over het gebruik van LinkedIn. De workshops worden zowel digitaal als live gegeven. Informeer bij je contactpersoon van Werk & Inkomen naar de mogelijkheden.

2. Wat is het doel?

De workshops hebben ieder een eigen doel. Bij de workshop ‘Upgrade je profiel’ stap je met een compleet profiel de deur uit. Je kent de werkwijze van werkgevers en recruiters om de nieuwe medewerkers te vinden. Door de workshop zul je beter gevonden worden.

Bij de andere workshop leer je het geheim van LinkedIn. Hoe werkt het en hoe kun je het maximale uit Linkedlin halen? Na deze workshop heb je de kennis in huis om LinkedIn gericht in te zetten voor je doelen.

3. Hoe lang duurt het?

Een workshop duurt twee uur, zowel digitaal als live. Heb je interesse in beide workshops? Dan worden er twee data ingepland. Deze workshops worden dus niet achter elkaar gegeven.

4. Voor wie is het?

De workshops zijn er voor iedereen die LinkedIn (vaker) wil gebruiken. Ook als je nog geen profiel hebt, ben je van harte welkom. Als je geen profiel hebt is het advies om eerst de workshop ‘Upgrade je profiel’ te volgen en daarna de andere workshop. Twijfel je welke workshop het beste bij je past? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Werk & Inkomen.

5. Hoe ziet het contact eruit?

Omdat deze workshop digitaal (online) en live wordt gegeven zijn er een aantal verschillen.

Is na overleg met de trainer besloten om de digitale workshop te volgen? Dan word je uitgenodigd voor de digitale workshop. Hier heb je een laptop mét camera voor nodig. In de uitnodiging die je per mail ontvangt staat een link naar de training. Die link stuurt je door naar de internetpagina van Microsoft Teams.

Is na overleg met de trainer besloten om de workshop op locatie te volgen? Dan meld je je op het afgesproken tijdstip bij de balie. De trainer komt je daar ophalen. We pakken meteen even koffie of thee. Als de groep compleet is (maximaal 15 deelnemers) bespreken we de agenda. Als je een laptop hebt dan mag je deze meenemen. Zo kun je al tijdens de workshop aan je profiel werken. Dat kan trouwens ook via een smartphone. Beschik je niet over een laptop of smartphone? Geen probleem! Je krijgt alles wat je moet weten via de mail in huis.