Medewerker van het BAT op de vuilmiswagen
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
22-05-2023

Wil je bij het BAT werken? Kom dan naar de rondleiding!

Werkgevers Servicepunt Midden-Brabant organiseert voor alle werkzoekenden op dinsdag 6 juni 2023 tussen 15.00 en 16.30 uur een rondleiding bij het Brabants Afval Team (afgekort BAT).

Wat is het BAT?

Het BAT is onderdeel van de gemeente Tilburg. Deze organisatie zorgt er voor, dat het huisvuil van de Tilburgse huishoudens op een efficiënte en effectieve manier opgehaald en verder verwerkt wordt. Het BAT is een kleinschalige organisatie en biedt diverse opleidingsmogelijkheden. Er zijn volop kansen voor werkzoekenden in verschillende functies, zoals:

  • Belader afvalinzameling
  • Belader met de mogelijkheid om chauffeur vuilniswagen te worden en het halen van Rijbewijs B
  • Chauffeur/ Belader vuilniswagen met rijbewijs C
  • Medewerker verkoop binnendienst
Aanmelden voor rondleiding

Ben je geïnteresseerd om een kijkje in de keuken bij BAT te nemen? Meld je dan vóór 31 mei aan op: anna.zukowska@uwv.nl.

Fotograaf: Anja van Eersel

Gerelateerd nieuws

Start nieuwe cursus Taal & Werk

16-05-2023 Wil jij ook werken in de zorg, horeca of techniek? Maar ben je nog niet zo goed in het Nederlands? Meld je dan aan voor de cursus Taal & Werk. We starten in september 2023 met een nieuwe cursus. In het kort De cursus duurt 19 weken. Drie dagdelen per week ga je naar school. …
Werk

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

01-05-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches. 
Foto van voetbalstadion
Werk

Talentenmarkt Sociaal Domein | 13 juni 2023

29-03-2023 Maak kennis met werkgevers binnen de welzijns- een zorgsector in de regio Tilburg!
Flyer van de talentenmarkt
Werk