Schoonmaker

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak?! Dan hebben wij een leuke vacature voor jou bij een sociale werkgever die je graag helpt bij je eerste stappen (terug) op de arbeidsmarkt.

Direct aan de slag als pizzabakker of -bezorger!

Wil jij graag aan de slag binnen een restaurant keten die gespecialiseerd is in pizza’s?! Voor een bekend horecabedrijf zijn wij op zoek naar mensen voor verschillende functies. Van pizzabakkers tot aan autobezorgers. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat bij jou past! Deze functies zijn interessant voor zowel fulltime dienstverband als bijbaan.

Enthousiaste horeca-medewerker(s)

Is horeca één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om klanten te voorzien van een heerlijke maaltijd en/of lekker drankje? In verband met de opening van een aantal horecazaken in een vernieuwd winkelcentrum in het centrum van Tilburg zijn wij op zoek naar algemeen medewerkers horeca. Het gaat om een counterfunctie bij twee verschillende horecaconcepten, te weten een luxe frietzaak en een Italiaans café.

Wij gaan graag met jou in gesprek over wat bij jou past! Deze functies zijn interessant voor zowel fulltime dienstverband als bijbaan.

Magazijnmedewerker of Chauffeur

Een bedrijf dat zorg draagt voor tijdelijke verkeersmaatregelen is op zoek naar nieuw personeel. Dit bedrijf zorgt voor de borden die langs de weg staan om je de weg te wijzen bij omleidingen of afzettingen bij evenementen. Lijkt het jou leuk om in het magazijn te werken of juist om de weg op te gaan om deze borden te plaatsen? Dan ben jij degene die wij zoeken!