Retail Assistant bij Primark

VOOR WIE IS HET BEDOELD? P-wet Kandidaten met een doelgroepindicatie Kandidaten die de praktijkroute gaan doorlopen WAT GA JE DOEN? Als Retail Assistant maak je elke dag weer mensen blij. HOE ZIET JE DAG ERUIT? Je biedt klanten een geweldige ervaring terwijl je ze helpt met onderwerpen als maten of stijlen, aankopen en retourzendingen Je …

Stockroom Medewerker bij Primark

Omdat jij het verschil maakt! Bij Primark doen we het graag op onze manier. Omdat we onze klanten met liefde de laatste trends tegen betaalbare prijzen bieden. We doen alles met passie, hoge eisen en de grootste zorg. Als jij je hierin herkent, kom dan bij ons werken als Stockroom Operative.

Schoonmaakmedewerker bij Goed Werk

Voor Goed Werk zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaker die graag onderdeel wil zijn van de projecten die ze doen. Als onderhouds- en klusbedrijf zijn we op zoek naar een schoonmaker die als laatst aan de slag wil om de woning weer oplever klaar te maken, zodat de nieuwe bewoner weer in een brandschoon huis terecht komt.

Meewerkend voorman/ -vrouw GROEN

Is werken in het groen één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan heeft Groen Xtra een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar Meewerkend Voorman/ -vrouw Groen bij Abdij Koningshoeven.

Medewerker tuincentrum

Is genieten van de natuur om je heen jouw grootste hobby? En heb jij groene vingers en ben jij niet vies van hard werken? Dan is werken bij een van de mooiste tuincentra in Tilburg iets voor jou!

Meewerkend voorman/vrouw

Tilcoating zoekt een meewerkend voorman/vrouw. Tilcoating voorziet hun producten van een hoogwaardige poedercoating. Met deze coating verfraaien en beschermen ze hun producten tegen weersinvloeden en corrosie (bijvoorbeeld roest). Wil jij hier graag aan meewerken lees dan snel verder!