Medewerker buiten groenafdeling

Ben jij creatief en werk je graag met planten lees dan snel verder!
Een modern tuincentrum in Tilburg is op zoek naar nieuwe medewerkers. Het gaat om een groot tuincentrum met veel verschillende disciplines onder één dak. Met online net zulke grote ambities als offline bestormt Tilburg ook vol passie de online wereld van barbecues, tuinmeubels, tuinaccessoires en overkappingen.

Facilitair medewerker

Ben jij een dienstverlener pur-sang en vind jij het leuk om op een plek te werken waar mensen komen om o.a. te lezen, ontmoeten, vergaderen, drinken/eten? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor ondersteuning in een bibliotheek zijn wij op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om ondersteunende facilitaire werkzaamheden uit te voeren

Productiemedewerker gebitsprotheses

Ben je een echte aanpakker en heb je zin om met je handen bezig te zijn? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben je nauwkeurig en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Bakkerij

Voor een bekende bakkerij in Tilburg zijn wij op zoek naar een medewerker die van aanpakken houdt en elke ochtend enthousiast én vroeg zijn bed uit komt!

Magazijnmedewerker in een hotel

Is organiseren en opgeruimd zijn jouw grote passie? En vind jij het belangrijk dat een werkruimte goed georganiseerd, opgeruimd en schoon is ? Een gerenommeerde hotelketen in Tilburg heeft dan een leuke baan voor jou! Wij op zoek naar een magazijn medewerker.