Medewerker Algemene Dienst bij Sodexo

Is dienstverlening en aanpakken eén van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om de klant centraal te stellen? Dan heeft Sodexo een leuke baan voor jou! In verband met een openstaande vacature zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst.

Medewerker Bakkerij

Is bakken een van je passies en vind je het niet erg om vroeg aan de slag te gaan?! Dan is deze vacature bij een Islamitische Bakkerij mogelijk iets voor jou!

Schoonmaakwerk op een school

Is schoonmaken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat ons schoolgebouw netjes is? Dan heeft deze scholengemeenschap in Tilburg West een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar 2 medewerkers huishoudelijke dienst.

Huishoudelijk ondersteuner kinderopvang

Bij verschillende kinderdagverblijven in Tilburg wordt ondersteuning gezocht voor de huishoudelijke taken. Hoe fijn het is het als er tussendoor opgeruimd of schoongemaakt wordt? Voor deze kinderdagverblijven zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega’s. Er zijn 2 plekken beschikbaar 1 in de wijk Armhoef en 1 in de wijk Reeshof.

Schoonmaakwerk bij de Jumbo

Is schoonmaken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onze winkel altijd helemaal schoon is? Dan heeft Jumbo Tilburg een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van ons schoonmaakteam zijn wij op zoek naar een collega voor 24-32 uur in de week.

ICT Ontwikkelplek bij Stichting BEE-Ideas

Is IT één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat je werkervaring op kunt doen? Dan heeft Stichting BEE-Ideas een leuke praktijk/leer omgeving voor jou bij een gerenommeerd IT bedrijf in Raamsdonksveer! In verband met continuering van de Sociale Softwarestraat. zijn wij op zoek naar kandidaten die IT werkervaring op willen doen met als doel door te stromen naar een betaalde baan.

Gastvrouw/Gastheer bij de Tilburgse Universiteit

Is gastvrij zijn één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat je met mensen kan werken ? Dan heeft de Tilburgse Universiteit een leuke baan voor jou! In verband met een nieuwe functie. zijn wij op zoek naar een gastvrouw/gastheer.

Magazijn medewerker/Leerling Glaszetter

Ben jij handig aangelegd en lijkt het je leuk om een nieuw vak te leren? Zin in een leuke werkgever met mogelijkheden? Dan past Edda Glas bij jou!

Edda Glas Handel b.v. Tilburg is een servicegericht bedrijf van Brabantse bodem. Met passie, plezier en kundigheid helpen zij woonwensen op het gebied van glas waar te maken. Bij Edda Glas Handel b.v. vind je het hele pakket onder één dak: Dubbelglas, enkelglas, inbraak vertragend glas, brandwerend glas, hardglas, (keuken)achterwanden. Ze kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken!

Allround medewerker supermarkt

Vindt je het leuk om te werken in een supermarkt? Ben je sociaal en vindt je het leuk om afwisselend werk te verrichten? Dan biedt deze supermarkt, gespecialiseerd in Turkse producten, een leuke baan voor jou!

De eigenaar is op zoek naar medewerkers die zijn team van 6 collega’s komen versterken. Dit kan zowel parttime als fulltime.