Krattenwasser bij Ceva Logistics

Heb je een vraag, neem dan contact op met Eveline Schruer 0629636952-, werkmakelaar gemeente Tilburg. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag? Solliciteer dan via onderstaand mailadres en dan zie ik graag je CV + korte motivatie tegemoet!

Portier/Toegangscontroleur

Lijkt het jou leuk om een team te versterken op een langlopend bouwproject in Tilburg? Kom dan werken als Portier/Toegangscontroleur! Als Portier/Toegangscontroleur ben jij de sleutelfiguur voor een veilige doorstroming van het werkverkeer en zorg je voor een gastvrij onthaal van bezoekers op de bouwplaats.

(Spoel)keuken Medewerker

Houd jij je werkomgeving graag netjes? En vind je het leuk om af en toe jouw collega’s in de keuken of op de vloer te helpen? Dan is Smeer ‘M naar jou op zoek als medewerker spoelkeuken voor een van hun locaties in de Spoorzone. Een baan in een hecht team op een toffe locatie (LocHal) waar je veel kan leren.

Verkeersregelaar

Werken bij een fijne werkgever die met je meedenkt? Deze werkgever is op zoek naar Verkeersregelaars, deze zijn hét aanspreekpunt voor de weggebruiker en zijn het visitekaartje voor het bedrijf of de organisatie. De belangrijkste taak is om verkeersveiligheid van topkwaliteit te bieden in de omgeving waar je werkt en om een hoog niveau van verkeersveiligheid voor werknemers en werkgebruikers te garanderen.

Productiemedewerker bij Avadent

Ben je een echte aanpakker en heb je zin om met je handen bezig te zijn? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben je nauwkeurig en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!