Schoonmaakmedewerker bij Goed Werk

Voor Goed Werk zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaker die graag onderdeel wil zijn van de projecten die ze doen. Als onderhouds- en klusbedrijf zijn we op zoek naar een schoonmaker die als laatst aan de slag wil om de woning weer oplever klaar te maken, zodat de nieuwe bewoner weer in een brandschoon huis terecht komt.

Productiemedewerker

Houd jij van lekker doorwerken? En vind jij het belangrijk dat de taken goed en nauwkeurig worden uitgevoerd? Dan heeft dit productiebedrijf in Tilburg een leuke baan als productiemedewerker voor jou!

Algemeen medewerker – Ruimtelijke Uitvoering

Tilburg wordt steeds mooier. Het onderhoudsprogramma voor de openbare ruimte groeit, door uitbreiding van de stad en toenemende ambities zoals het vergroenen van de stad, klimaatadaptief inrichten, mobiliteitsuitdagingen en de energietransitie. Om al deze ambities te kunnen waarmaken, worden er veel onderhouds- en inrichtingsprojecten uitgevoerd. De afdeling Ruimtelijke Uitvoering zorgt ervoor dat de stad schoon, heel en veilig blijft. Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van de stad Tilburg reageer dan snel!

CARE Giver voor een zorginstelling

Wil jij graag een verschil maken in het leven van kwetsbare senioren? En heb jij ervaring in de zorg lees dan snel verder! Voor een zorginstelling in Tilburg en omgeving zijn wij op zoek naar CAREGivers, oftewel zorgverleners die senioren met een beginnende tot vergevorderde vorm van dementie willen ondersteunen in het dagelijks leven. De zorginstelling ondersteunt de kwetsbare ouderen ook in de laatste levensfase.

Algemeen Medewerker Metaalbedrijf

Is techniek één van jouw grote passies? Werken met metaal iets waar je blij van wordt? Dan zoeken wij jou! Het is een klein bedrijf, waar ze op zoek zijn naar iemand die binnen het team past. Ze zijn gespecialiseerd in het galvaniseren van materialen