Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar. Bent u al collectief verzekerd via de gemeente en tevreden over uw huidige zorgpolis? Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u weten of een ander zorgpakket beter bij u past?

Hebt u volgend jaar meer of minder zorg nodig? U kunt de verschillende zorgpakketten van CZ en VGZ met elkaar vergelijken op www.gezondverzekerd.nl.

Informatiebijeenkomst op donderdag 8 december

Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan naar de informatie-bijeenkomst. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente helpen u graag!

Plaats: Bibliotheek Centrum LocHal (Burg. Brokxlaan 1000)

Datum: donderdag 8 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur of tussen 14.00 uur tot 17.00 uur

Bent u nog niet collectief verzekerd via de gemeente?

U kunt tot en met 31 december 2022 overstappen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/zorgverzekering.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie of naasten om hulp. Voor hulp bij het aanmelden of overstappen naar een ander zorgpakket, kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, vergoedingen, betalingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar.

 CZ

www.cz.nl/service-en-contact

088 555 77 77

VGZ

www.vgz.nl/tilburg

088-13 11 611

Gerelateerd nieuws

Hulp bij belastingzaken: Steunpunt Belastingdienst

22-02-2024 Bij het steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel kunt u al uw vragen stellen over belastingzaken. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u graag. Binnen 5 werkdagen kunt u op afspraak langskomen. Afspraak maken De afspraak maakt u op de website van de Belastingdienst. Elke dinsdag (vanaf 27 februari), van 09:00 uur tot 16:00 uur. De Stadswinkel, …
Inkomen & Schulden

De inlichtingenplicht in de bijstand

22-02-2024 U ontvangt een bijstandsuitkering. Het is belangrijk dat u het ons laat weten, als er iets verandert in uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld als u gaat werken, geld ontvangt van familie of gaat samenwonen. Dit noemen we de inlichtingenplicht. Waarom moet ik veranderingen doorgeven? Die informatie hebben wij nodig om uw recht op uw uitkering te …
Inkomen & Schulden

Hoe zit het met de kostendelersnorm als je kind weer thuis komt wonen?

22-02-2024 Joke woont met haar 2 minderjarige kinderen in Tilburg. Ze ontvangt een bijstandsuitkering voor een alleenstaande ouder. Daarnaast krijgt ze kindgebonden budget, huur- en zorgtoeslag. Op deze manier kan ze financieel goed rondkomen. Haar dochter Susan (23 jaar) komt tijdelijk bij haar wonen, omdat haar relatie over is. Haar dochter werkt 32 uur in de …
Inkomen & Schulden