Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar. Bent u al collectief verzekerd via de gemeente en tevreden over uw huidige zorgpolis? Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u weten of een ander zorgpakket beter bij u past?

Hebt u volgend jaar meer of minder zorg nodig? U kunt de verschillende zorgpakketten van CZ en VGZ met elkaar vergelijken op www.gezondverzekerd.nl.

Informatiebijeenkomst op donderdag 8 december

Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan naar de informatie-bijeenkomst. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente helpen u graag!

Plaats: Bibliotheek Centrum LocHal (Burg. Brokxlaan 1000)

Datum: donderdag 8 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur of tussen 14.00 uur tot 17.00 uur

Bent u nog niet collectief verzekerd via de gemeente?

U kunt tot en met 31 december 2022 overstappen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/zorgverzekering.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie of naasten om hulp. Voor hulp bij het aanmelden of overstappen naar een ander zorgpakket, kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, vergoedingen, betalingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar.

 CZ

www.cz.nl/service-en-contact

088 555 77 77

VGZ

www.vgz.nl/tilburg

088-13 11 611

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief maart 2024

27-03-2024 Vandaag is de nieuwsbrief Werk & Inkomen maart 2024 verschenen. De onderwerpen in de nieuwsbrief zijn: Kostendelersnorm Leeft u al 5 jaar (of langer) van een laag inkomen? Wat verandert er als uw kind 18 wordt? Witgoedregeling Hulp bij hoge energierekening Openingstijden Werk en Inkomen Geldzorgen Verblijf buitenland of buiten Tilburg Download de nieuwsbrief van …
Inkomen & Schulden

Extra geld voor succesvolle witgoed omruilregeling

04-03-2024 Tilburg heeft een witgoed omruilregeling. Daarmee kunnen huishoudens hun oude wasmachine of koelkast omruilen voor een energiezuiniger apparaat. De regeling is een succes. Daarom verhoogt de gemeente het budget. Zodat iedereen die de energietoeslag 2023 ontvangt ook gebruik kan maken van de witgoed omruilregeling. Sinds de start van de witgoedregeling ontvingen bijna 13.000 huishoudens een …
Inkomen & Schulden

Hulp bij belastingzaken: Steunpunt Belastingdienst

22-02-2024 Bij het steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel kunt u al uw vragen stellen over belastingzaken. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u graag. Binnen 5 werkdagen kunt u op afspraak langskomen. Afspraak maken De afspraak maakt u op de website van de Belastingdienst. Elke dinsdag (vanaf 27 februari), van 09:00 uur tot 16:00 uur. De Stadswinkel, …
Inkomen & Schulden