Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar. Bent u al collectief verzekerd via de gemeente en tevreden over uw huidige zorgpolis? Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u weten of een ander zorgpakket beter bij u past?

Hebt u volgend jaar meer of minder zorg nodig? U kunt de verschillende zorgpakketten van CZ en VGZ met elkaar vergelijken op www.gezondverzekerd.nl.

Informatiebijeenkomst op donderdag 8 december

Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan naar de informatie-bijeenkomst. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente helpen u graag!

Plaats: Bibliotheek Centrum LocHal (Burg. Brokxlaan 1000)

Datum: donderdag 8 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur of tussen 14.00 uur tot 17.00 uur

Bent u nog niet collectief verzekerd via de gemeente?

U kunt tot en met 31 december 2022 overstappen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/zorgverzekering.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie of naasten om hulp. Voor hulp bij het aanmelden of overstappen naar een ander zorgpakket, kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, vergoedingen, betalingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar.

 CZ

www.cz.nl/service-en-contact

088 555 77 77

VGZ

www.vgz.nl/tilburg

088-13 11 611

Gerelateerd nieuws

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-03-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft. Weet je al wanneer je in het buitenland bent of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg je een re-integratietraject? …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Aangepaste openingstijden Werk & Inkomen

22-03-2023 Wij zijn op donderdag 30 maart vanaf 14 uur gesloten in verband met een afdelingsdag. Op vrijdag 7 april (Goede vrijdag) zijn we alleen telefonisch bereikbaar. Ons kantoor is de hele dag dicht op: Maandag 10 april (Pasen) Donderdag 27 april (Koningsdag)
Inkomen & Schulden

Tijdelijk Noodfonds Energie

22-03-2023 Het noodfonds is er voor iedereen die de hoge energierekening niet kan betalen. Ben je 10% (of meer) van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Vraag dan snel een vergoeding aan. Wanneer kan ik een aanvraag doen? Als je voldoet aan deze voorwaarden: Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier; Jouw bruto-inkomen per maand …
Inkomen & Schulden