Foto van stapeltjes muntgeld
Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022
Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar. Bent u al collectief verzekerd via de gemeente en tevreden over uw huidige zorgpolis? Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u weten of een ander zorgpakket beter bij u past?

Hebt u volgend jaar meer of minder zorg nodig? U kunt de verschillende zorgpakketten van CZ en VGZ met elkaar vergelijken op www.gezondverzekerd.nl.

Informatiebijeenkomst op donderdag 8 december

Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan naar de informatie-bijeenkomst. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente helpen u graag!

Plaats: Bibliotheek Centrum LocHal (Burg. Brokxlaan 1000)

Datum: donderdag 8 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur of tussen 14.00 uur tot 17.00 uur

Bent u nog niet collectief verzekerd via de gemeente?

U kunt tot en met 31 december 2022 overstappen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/zorgverzekering.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie of naasten om hulp. Voor hulp bij het aanmelden of overstappen naar een ander zorgpakket, kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, vergoedingen, betalingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar.

 CZ

www.cz.nl/service-en-contact

088 555 77 77

VGZ

www.vgz.nl/tilburg

088-13 11 611