Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar. Bent u al collectief verzekerd via de gemeente en tevreden over uw huidige zorgpolis? Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u weten of een ander zorgpakket beter bij u past?

Hebt u volgend jaar meer of minder zorg nodig? U kunt de verschillende zorgpakketten van CZ en VGZ met elkaar vergelijken op www.gezondverzekerd.nl.

Informatiebijeenkomst op donderdag 8 december

Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan naar de informatie-bijeenkomst. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente helpen u graag!

Plaats: Bibliotheek Centrum LocHal (Burg. Brokxlaan 1000)

Datum: donderdag 8 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur of tussen 14.00 uur tot 17.00 uur

Bent u nog niet collectief verzekerd via de gemeente?

U kunt tot en met 31 december 2022 overstappen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/zorgverzekering.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie of naasten om hulp. Voor hulp bij het aanmelden of overstappen naar een ander zorgpakket, kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, vergoedingen, betalingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar.

 CZ

www.cz.nl/service-en-contact

088 555 77 77

VGZ

www.vgz.nl/tilburg

088-13 11 611

Gerelateerd nieuws

Verhuizing Werk en Inkomen

10-07-2023 Wij zijn verhuisd naar de nieuwe Stadswinkel. Vanaf 10 juli is dit ons nieuwe adres: Koningsplein 10, Tilburg. De vernieuwde Stadswinkel is dé plek voor al jouw vragen over diensten, producten en informatie van de gemeente. Voor alle zaken die je persoonlijk moet regelen, ga je naar de Stadswinkel. Denk aan een geboorteaangifte, het aanvragen …
Inkomen & Schulden

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-06-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft.  Laat het ons weten! Weet je al wanneer je in het buitenland of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Een vergoeding voor de (school)kosten van jouw kind

22-06-2023 De kosten van schoolgaande kinderen kunnen aardig oplopen. Denk aan: de vrijwillige ouderbijdrage het jaarlijkse schoolreisje de sport- of scoutingvereniging muziekles vervoer naar school een laptop voor het huiswerk. Jouw gezin kan een vergoeding aanvragen voor deze kosten bij Stichting Leergeld. Bijzondere bijstand of via Stichting Leergeld? We raden je aan eerst een vergoeding voor …
Inkomen & Schulden