Inkomen & Schulden

Hoe vraag je een bijstandsuitkering aan? Wat zijn je rechten en plichten? Heb je geen uitkering, maar kun je niet goed rondkomen? Op deze pagina vind je alle informatie die te maken heeft met:

Hulp bij laag inkomen
Met bijvoorbeeld informatie over energietoeslag, bijzondere bijstand en kosten kinderopvang.

Een bijstandsuitkering
Met bijvoorbeeld informatie over alles over het aanvragen van een bijstandsuitkering, wijziging doorgeven en inkomsten naast je uitkering.

Hulp bij Schulden
Met bijvoorbeeld informatie over wat Schuldhulpverlening voor jou kan doen.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met je contactpersoon bij de gemeente Tilburg. Heb je geen contactpersoon? Bel dan 14 013.

Nieuws over Inkomen

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-03-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft. Weet je al wanneer je in het buitenland bent of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg je een re-integratietraject? …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Aangepaste openingstijden Werk & Inkomen

22-03-2023 Wij zijn op donderdag 30 maart vanaf 14 uur gesloten in verband met een afdelingsdag. Op vrijdag 7 april (Goede vrijdag) zijn we alleen telefonisch bereikbaar. Ons kantoor is de hele dag dicht op: Maandag 10 april (Pasen) Donderdag 27 april (Koningsdag)
Inkomen & Schulden

Tijdelijk Noodfonds Energie

22-03-2023 Het noodfonds is er voor iedereen die de hoge energierekening niet kan betalen. Ben je 10% (of meer) van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Vraag dan snel een vergoeding aan. Wanneer kan ik een aanvraag doen? Als je voldoet aan deze voorwaarden: Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier; Jouw bruto-inkomen per maand …
Inkomen & Schulden