Werk

Heb je een bijstandsuitkering en wil je weer aan het werk? Of heb je al gewoon heel lang niet meer gewerkt, maar wil je weer aan de slag? Wij kunnen je op verschillende manieren hierbij helpen! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze vacatures.

Nieuws over werk

Kennismaken met werken in de zorg?

28-02-2023 Lijkt het jou leuk om kennis te maken met werkgevers in zorg en welzijn bij jou in de buurt?
Werk

Banenmarkt op 14 maart inhet Koning Willem II Stadion in Tilburg.

17-02-2023 Maak kennis met werkgevers Je kunt in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De bedrijven en uitzendbureaus die er zijn, zijn actief in verschillende sectoren zoals: Transport Logistiek Productie Schoonmaak Techniek Zorg Detailhandel Waar en wanneer Datum: Dinsdag 14 maart Tijdstip 16.00 uur tot 19.00 Locatie: Koning Willem …
Werk

Maak kennis met werken in de logistiek

24-01-2023 Een groot logistiek bedrijf in Tilburg organiseert een ‘burendag’. Zij nodigen jou uit om een kijkje in het magazijn te nemen.
Een groot magazijn.
Werk

Vacatures

Gebouwbeheerder

Zijn gastvrijheid, klussen en technisch bezig zijn één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat jij het vast aanspreekpunt bent voor een gebouw? Dan heeft de Tilburgse Universiteit een leuke baan voor jou! In verband met een nieuw gebouw zijn wij op zoek naar een gebouwbeheerder gastheer/gastvrouw.
Onderwijs
22-03-2023
Dienstverband -
Locatie Tilburg
Uren Minimaal 20 uur
Salaris Wettelijk minimumloon

Medewerker Gemakswinkel

Een van de meest bekende gemakswinkels van Nederland is op zoek naar een winkelmedewerker. Je mag een bijzonder klantvriendelijke benadering verwachten in een prettige, gastvrije omgeving. Onder de rook van de fabriek kunt u terecht voor een breed aanbod aan rookwaren, e-sigaretten, wenskaarten, tijdschriften, boeken, kantoorartikelen, cadeaus, cadeaukaarten en prepaid kaarten. Je hebt een pasfoto nodig voor op je identiteitskaart? Je moet nog snel even een pakketje posten of pinnen en storten via onze Geldmaat? Moet je maatpak gestoomd worden of wil je je schoenen opnieuw laten verzolen? Wilt je een gokje wagen in de Staatsloterij, de Lotto, Eurojackpot of toch liever krassen? Ook dan ga je ‘even' naar deze gemakswinkel.
Retail
16-03-2023
Dienstverband -
Locatie Tilburg
Uren 24 - 40 uur
Salaris conform CAO

Cateringmedewerker CZ

Is ontzorgen één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat er voor de gasten niets ontbreekt? Dan heeft CZ een leuke baan voor jou! In verband met het faciliteren van glaswerk bij koffieautomaten zijn wij op zoek naar een harde werker die zorgt voor een schone voorraad.
Horeca
16-03-2023
Dienstverband Tijdelijk, met mogelijkheid tot vast
Locatie Tilburg
Uren 0 - 20 uur
Salaris conform CAO