Werk

Heb je een bijstandsuitkering en wil je weer aan het werk? Of heb je al gewoon heel lang niet meer gewerkt, maar wil je weer aan de slag? Wij kunnen je op verschillende manieren hierbij helpen! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze vacatures.

Nieuws over werk

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …
Werk

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

24-01-2024 Op 13 maart kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Vacatures

Krattenwasser bij Ceva Logistics

Heb je een vraag, neem dan contact op met Eveline Schruer 0629636952-, werkmakelaar gemeente Tilburg. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag? Solliciteer dan via onderstaand mailadres en dan zie ik graag je CV + korte motivatie tegemoet!
Logistiek
26-02-2024
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging, Tijdelijk
Locatie Tilburg Noord
Uren Parttime
Salaris In overleg

Verkoopmedewerker/barista bij koffie & donutzaak

Zorg jij voor overheerlijke koffie én donuts? Solliciteer dan als verkoopmedewerker/barrista bij deze koffietent.
Horeca
26-02-2024
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg Centrum
Uren Fulltime, Parttime
Salaris Conform CAO

Repackmedewerker

Voor een distributiebedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste repackmedewerker. Zij zitten nu ruim 2 jaar in Tilburg en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf wat voelt als een familie! Dit distributiebedrijf zorgt ervoor dat diverse winkelketens in Nederland voldoende voorraad hebben in de schappen. Hoe dan? Het distributiebedrijf koopt groot in, en zorgt ervoor dat het in kleine verpakkingen naar de winkels gaat.
Logistiek
21-02-2024
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Regio Tilburg
Uren Fulltime
Salaris Conform CAO