Werk

Heb je een bijstandsuitkering en wil je weer aan het werk? Of heb je al gewoon heel lang niet meer gewerkt, maar wil je weer aan de slag? Wij kunnen je op verschillende manieren hierbij helpen! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze vacatures.

Vacatures

Groensector
30-11-2022
Creatieve ondersteuner(s) gezocht!
Ben jij creatief? En vind je het leuk om met (kunst) bloemen en planten te werken? Ben jij ook nog fysiek fit en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan past deze baan bij jou! Voor een bedrijf dat de kunstgroenvoorziening verzorgt voor winkels, bij mensen thuis of bij bedrijven zijn wij op naar creatieve duizendpoten om in het magazijn, de werkplaats en in de showroom te ondersteunen.
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg
Uren 24 - 32 - 40 uur
Salaris In overleg
Zorg en Welzijn
30-11-2022
Baliemedewerker bij een zorginstantie
Voor een zorginstelling zijn wij op zoek naar een telefoniste/ receptioniste/administratief medewerker. Deze zorginstantie biedt ambulante, specialistische begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische en/of psychiatrische problematiek.
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg
Uren 24 uur
Salaris Conform CAO
Commerciële dienstverlening
30-11-2022
Medewerker back-office bij een Salesbedrijf
Is werken in de administratie een van jouw grote passies? Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan en te blijven leren? En vind jij het belangrijk dat het bedrijf ook in jou investeert? Dan heeft een salesbedrijf binnen ons netwerk een leuke baan voor jou!
Dienstverband met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg
Uren bespreekbaar
Salaris In overleg