Werk

Heb je een bijstandsuitkering en wil je weer aan het werk? Of heb je al gewoon heel lang niet meer gewerkt, maar wil je weer aan de slag? Wij kunnen je op verschillende manieren hierbij helpen! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze vacatures.

Nieuws over werk

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

12-09-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk

Vacatures

Retail Assistant bij Primark

VOOR WIE IS HET BEDOELD? P-wet Kandidaten met een doelgroepindicatie Kandidaten die de praktijkroute gaan doorlopen WAT GA JE DOEN? Als Retail Assistant maak je elke dag weer mensen blij. HOE ZIET JE DAG ERUIT? Je biedt klanten een geweldige ervaring terwijl je ze helpt met onderwerpen als maten of stijlen, aankopen en retourzendingen Je …
Detailhandel
25-09-2023
Dienstverband Tijdelijk, met mogelijkheid tot vast, met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg
Uren -
Salaris Volgens CAO Retail

Stockroom Medewerker bij Primark

Omdat jij het verschil maakt! Bij Primark doen we het graag op onze manier. Omdat we onze klanten met liefde de laatste trends tegen betaalbare prijzen bieden. We doen alles met passie, hoge eisen en de grootste zorg. Als jij je hierin herkent, kom dan bij ons werken als Stockroom Operative.
Detailhandel
25-09-2023
Dienstverband met mogelijkheid tot vast, met mogelijkheid tot verlenging
Locatie Tilburg
Uren 25 uur of 38 uur
Salaris Volgens CAO Retail

Huismeester AaBe Fabriek

Ben je handig, flexibel en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil jij werken bij de AaBe Fabriek waar je de spin in het web bent voor het beheer en onderhoud van het pand? Dan is deze vacature als huismeester wellicht iets voor jou!
Facilitaire dienstverlening
21-09-2023
Dienstverband met mogelijkheid tot vast
Locatie Tilburg
Uren 24 - 40 uur
Salaris Conform CAO