Werk

Heb je een bijstandsuitkering en wil je weer aan het werk? Of heb je al gewoon heel lang niet meer gewerkt, maar wil je weer aan de slag? Wij kunnen je op verschillende manieren hierbij helpen! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze vacatures.

Nieuws over werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk

Laat je gratis coachen door een ondernemer! | Maatjesproject

10-06-2024 Zoek je een baan, maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Onze coaches zijn er voor jou! Meld je aan via maatjesproject@tilburg.nl
Werk

Vacatures

Ondersteuning Administratie

Voor een bewindvoerdersbedrijf zijn we op zoek naar een ondersteuner op de administratie.
Zakelijke dienstverlening
19-06-2024
Dienstverband Doelgroepindicatie, Regulier
Locatie Tilburg
Uren Parttime, Fulltime
Salaris Volgens CAO

Backoffice Medewerker

Voor een bedrijf, dat ondernemers helpt bij het uitwerken van hun bedrijfsidee en het toetsen van de levensvatbaarheid, zijn we op zoek naar een sterke backoffice medewerker, die sociaal en positief is ingesteld.
Zakelijke dienstverlening
19-06-2024
Dienstverband Regulier
Locatie Tilburg
Uren Fulltime, Parttime
Salaris Volgens CAO

Assistent afvalcoach

De gemeente Tilburg zoekt een enthousiaste Assistent Afvalcoach voor het Brabants Afval Team (BAT). In deze nieuwe functie help je bij het scheiden van afval, lever je bestellingen af, en vul je biozakjes aan. Je werkt samen met de afvalcoach en hebt kennis van afvalscheiding of wilt hier meer over leren.
Overheid
17-06-2024
Dienstverband Doelgroepindicatie, Regulier
Locatie Tilburg
Uren Parttime
Salaris Volgens CAO