Foto van bankbiljetten en spaarpot
Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
22-02-2023

Energie besparen met de witgoedregeling

In het najaar 2023 komt er een witgoedregeling. Hiermee is het mogelijk om jouw oude koelkast, koelvriescombinatie of wasmachine om te ruilen voor een energiezuiniger apparaat.  De witgoedregeling helpt met het zo laag mogelijk houden van jouw energierekening.

Hoe vraag ik de witgoedregeling aan?

Als je recht hebt op de witgoedregeling, krijg je automatisch in het najaar bericht van ons. Je hoeft zelf niets te doen.

Hoe werkt de witgoedregeling?

Je krijgt van ons een waardebon. Met de waardebon vervang je jouw koelkast, koelvriescombinatie of wasmachine ouder dan 10 jaar. Een energiezuiniger apparaat zorgt voor lagere energiekosten. De waarde van de bon is waarschijnlijk 550 euro. Dit bedrag kan nog wijzigen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer en waar je het nieuwe apparaat kunt kopen. Wil je een duurder apparaat? Dan betaal je zelf het verschil bij.

Gerelateerd nieuws

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-03-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft. Weet je al wanneer je in het buitenland bent of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg je een re-integratietraject? …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Aangepaste openingstijden Werk & Inkomen

22-03-2023 Wij zijn op donderdag 30 maart vanaf 14 uur gesloten in verband met een afdelingsdag. Op vrijdag 7 april (Goede vrijdag) zijn we alleen telefonisch bereikbaar. Ons kantoor is de hele dag dicht op: Maandag 10 april (Pasen) Donderdag 27 april (Koningsdag)
Inkomen & Schulden

Tijdelijk Noodfonds Energie

22-03-2023 Het noodfonds is er voor iedereen die de hoge energierekening niet kan betalen. Ben je 10% (of meer) van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Vraag dan snel een vergoeding aan. Wanneer kan ik een aanvraag doen? Als je voldoet aan deze voorwaarden: Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier; Jouw bruto-inkomen per maand …
Inkomen & Schulden