Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
23-11-2023

Informatiedag zorg- en energiekosten

Op dinsdag 12 december organiseren wij samen met CZ en VGZ een informatiedag. Hebt u een vraag over de zorgpakketten van CZ of VGZ? Of wilt u hulp bij uw aanvraag? Kom dan 12 december naar MFA het Spoor. Medewerkers van CZ, VGZ en de gemeente beantwoorden graag uw persoonlijke vragen.

Besparen op energiekosten én hulp bij medische kosten

Dit jaar kunt u voor het eerst ook informatie krijgen over andere regelingen om kosten te besparen. Zoals de witgoedregeling of hulp bij medische kosten van het Tilburgs Ondersteuningsfonds (TOF). Energiecoaches geven u gratis tips om uw huis energiezuinig te maken.

 

Plaats: MFA het Spoor (Schaepmanstraat 36, Tilburg)

Datum: dinsdag 12 december

Tijd: 9.00 uur -12.00 uur en tussen 14.00 uur -17.30 uur

U kunt binnenlopen, wanneer het u uitkomt.

 

Waarom een collectieve zorgverzekering?

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Daarom bieden wij, samen met CZ en VGZ de collectieve zorgverzekering aan. U bent dan goed verzekerd én de gemeente betaalt een deel van uw premie direct aan de zorgverzekeraar.

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vraag uw familie om hulp. Of ga langs bij de Formulierenhulp. Kijk op www.thuisadministratie.info voor het spreekuur bij u in de wijk. Overstappen kan nog tot en met 31 december 2023.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw zorgpolis, de vergoedingen of het eigen risico? Of wilt u advies over welk zorgpakket het beste bij u past? Neem contact op met de verzekeraar:

CZ           www.cz.nl/service-en-contact

088-555 77 77

VGZ       www.vgz.nl/tilburg

0800-401015

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief maart 2024

27-03-2024 Vandaag is de nieuwsbrief Werk & Inkomen maart 2024 verschenen. De onderwerpen in de nieuwsbrief zijn: Kostendelersnorm Leeft u al 5 jaar (of langer) van een laag inkomen? Wat verandert er als uw kind 18 wordt? Witgoedregeling Hulp bij hoge energierekening Openingstijden Werk en Inkomen Geldzorgen Verblijf buitenland of buiten Tilburg Download de nieuwsbrief van …
Inkomen & Schulden

Extra geld voor succesvolle witgoed omruilregeling

04-03-2024 Tilburg heeft een witgoed omruilregeling. Daarmee kunnen huishoudens hun oude wasmachine of koelkast omruilen voor een energiezuiniger apparaat. De regeling is een succes. Daarom verhoogt de gemeente het budget. Zodat iedereen die de energietoeslag 2023 ontvangt ook gebruik kan maken van de witgoed omruilregeling. Sinds de start van de witgoedregeling ontvingen bijna 13.000 huishoudens een …
Inkomen & Schulden

Hulp bij belastingzaken: Steunpunt Belastingdienst

22-02-2024 Bij het steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel kunt u al uw vragen stellen over belastingzaken. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u graag. Binnen 5 werkdagen kunt u op afspraak langskomen. Afspraak maken De afspraak maakt u op de website van de Belastingdienst. Elke dinsdag (vanaf 27 februari), van 09:00 uur tot 16:00 uur. De Stadswinkel, …
Inkomen & Schulden