Algemeen
GA TERUG Nieuwsoverzicht
08-09-2023

Open dag vrijwilligersorganisaties 2023

Ervaar waar jij als vrijwilliger het beste past!

Wil jij van betekenis zijn voor een ander of de samenleving? Ben je nieuwsgierig wat vrijwilligersorganisaties te bieden hebben? En hoe jij jezelf daar waardevol kunt inzetten? Doe dan donderdag 21 september mee met de Vrijwilligerssafari 2023; dé open dag van Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tilburg. Ga naar http://www.vrijwilligerstilburg.nl voor meer informatie.

Ga op safari
Ruim tachtig vrijwilligersorganisaties openen hun deuren, speciaal voor jou. Dit biedt je de unieke kans om overal een kijkje in de keuken te nemen en te proeven aan alles wat organisaties te bieden hebben. Maar het laat je ook zien hoe jij een waardevolle bijdrage aan de organisatie kunt leveren. En wie weet houd je er nog een toffe vrijwilligersbaan aan over ook!

Praktische informatie
De Vrijwilligerssafari vindt plaats op donderdag 21 september. Op onze site vind je terug welke organisaties meedoen. Er zijn twee momenten waarop jij op pad kunt gaan: tussen 14.00-17.00 uur of tussen 19.00-21.00 uur.

Aan de hand van een routekaart stippel je zelf een route uit langs de deelnemende organisaties die jij graag een bezoekje brengt. Vooraf aanmelden is niet nodig, jij kiest wanneer het jou het beste past! De routekaart en alle andere handige informatie vind je terug op onze pagina www.vrijwilligerstilburg.nl/vrijwilligerssafari.

De Vrijwilligerssafari is een initiatief van VrijwilligersTilburg; hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet. Iets doen voor een ander, da’s toch heel normaal?!