Schoonmaakwerk bij de Jumbo

Is schoonmaken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onze winkel altijd helemaal schoon is? Dan heeft Jumbo Tilburg een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van ons schoonmaakteam zijn wij op zoek naar een collega voor 24-32 uur in de week.

ICT Ontwikkelplek bij Stichting BEE-Ideas

Is IT één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat je werkervaring op kunt doen? Dan heeft Stichting BEE-Ideas een leuke praktijk/leer omgeving voor jou bij een gerenommeerd IT bedrijf in Raamsdonksveer! In verband met continuering van de Sociale Softwarestraat. zijn wij op zoek naar kandidaten die IT werkervaring op willen doen met als doel door te stromen naar een betaalde baan.

Office Assistent(e) bij de Tilburgse Universiteit

Is bezig zijn met administratieve taken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat jouw dag er elke dag anders uitziet door diverse office taken? Dan heeft de Tilburgse Universiteit een leuke baan voor jou! In verband met versterking van het team zijn wij op zoek naar een Office Assistent.

Magazijn medewerker/Leerling Glaszetter

Ben jij handig aangelegd en lijkt het je leuk om een nieuw vak te leren? Zin in een leuke werkgever met mogelijkheden? Dan past Edda Glas bij jou!

Edda Glas Handel b.v. Tilburg is een servicegericht bedrijf van Brabantse bodem. Met passie, plezier en kundigheid helpen zij woonwensen op het gebied van glas waar te maken. Bij Edda Glas Handel b.v. vind je het hele pakket onder één dak: Dubbelglas, enkelglas, inbraak vertragend glas, brandwerend glas, hardglas, (keuken)achterwanden. Ze kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken!

Operator Fotostudio

Leseman Car Care is dé expert op het gebied van auto’s klaarstomen voor remarketing. Met meer dan 200 medewerkers bedienen we onze klanten vanuit 3 vestigingen in Nederland (Tilburg, Breda en Utrecht). Vanwege onze sterke groei, zijn wij op zoek naar een Operator Fotostudio voor onze vestiging in Tilburg.

Beveiligers gezocht!

Is het waarborgen van veiligheid één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat anderen mensen zich veilig voelen? Dan heeft Securitas een leuke baan voor jou! In verband met de veiligheidskwesties op diverse locaties zijn wij op zoek naar beveiligers!

Medewerker Klantenservice

Is verkopen één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat de wens van de klant goed wordt afgestemd met het juiste pakket? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding op een van de afdelingen zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker voor een Nederlandse aanbieder van televisie, internet en telefonie.

Medewerker klantcontact

Is techniek één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat je mensen hierin kan helpen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van een van de afdelingen zijn wij op zoek naar technische klantenservice medewerkers voor een bekende mobiele/internetaanbieder.