Productiemedewerker gebitsprotheses

Ben je een echte aanpakker en heb je zin om met je handen bezig te zijn? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben je nauwkeurig en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sociaal Verbinder Begeleid Wonen

Is sociaal verbinden één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat contact wordt gelegd binnen een organisatie? Dan hebben we een leuke baan voor jou!

Medewerker Klantenservice

Is verkopen één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat de wens van de klant goed wordt afgestemd met het juiste pakket? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding op een van de afdelingen zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker voor een Nederlandse aanbieder van televisie, internet en telefonie.

Medewerker klantcontact

Is techniek één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat je mensen hierin kan helpen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van een van de afdelingen zijn wij op zoek naar technische klantenservice medewerkers voor een bekende mobiele/internetaanbieder.