Backoffice Medewerker

Voor een bedrijf, dat ondernemers helpt bij het uitwerken van hun bedrijfsidee en het toetsen van de levensvatbaarheid, zijn we op zoek naar een sterke backoffice medewerker, die sociaal en positief is ingesteld.

Assistent afvalcoach

De gemeente Tilburg zoekt een enthousiaste Assistent Afvalcoach voor het Brabants Afval Team (BAT). In deze nieuwe functie help je bij het scheiden van afval, lever je bestellingen af, en vul je biozakjes aan. Je werkt samen met de afvalcoach en hebt kennis van afvalscheiding of wilt hier meer over leren.

Housekeeper bij Het Wapen van Tilburg

Het Wapen van Tilburg is de oudste herberg van de stad. Naast eten & drinken en verschillende activiteiten, kan er ook geslapen worden in De Herberg. Bij het schoonmaken en houden kunnen ze wel wat hulp gebruiken in de weekenden. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Servicemedewerker bij een onderwijsinstelling

De Afdeling Beheer & Onderhoud van een grote onderwijsinstelling is op zoek naar een nieuwe collega Servicemedewerker! Het huidige team bestaat uit 6 servicemedewerkers, welke worden aangestuurd door een coördinator. De servicemedewerker is verantwoordelijk voor het onderhoud van de voorzieningen in de gebouwen.

Schoonmaakmedewerker in opleiding

Gom biedt een traject, praktijkleren, aan waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen om werknemers- en vakvaardigheden aan te leren. Met deze startkwalificatie kunnen deelnemers doorstromen naar een duurzaam betaalde baan.

Onderhoudsmonteur

Heb jij twee rechterhanden, heb je een flexibele instelling en werk je graag zelfstandig? Een bedrijf dat verantwoordelijk is voor tijdelijke verkeersmaatregelen is op zoek naar een Onderhoudsmonteur!