Krattenwasser bij Ceva Logistics

Heb je een vraag, neem dan contact op met Eveline Schruer 0629636952-, werkmakelaar gemeente Tilburg. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag? Solliciteer dan via onderstaand mailadres en dan zie ik graag je CV + korte motivatie tegemoet!

Keukenassistent bij Puur Culinair – Amarant

Is voeding één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onze cliënten een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgen? Dan heeft Amarant een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s!

Medewerker Algemene Dienst bij Sodexo

Ben jij een echte aanpakker en heb jij een passie voor dienstverlening? En vind jij het belangrijk om de klant centraal te stellen? Dan heeft Sodexo een leuke baan voor jou! In verband met een openstaande vacature zijn wij op zoek naar een Medewerker Algemene Dienst.

Surveillant bij een onderwijsinstelling

Een onderwijsinstelling in Tilburg is op zoek naar surveillanten rondom / in de diverse gebouwen op het campusterrein. Lijkt het je leuk om binnen het onderwijs te werken waar je veel in contact bent met studenten? En vind jij het belangrijk dat je veel kan bewegen tijdens je werk? Dan is dit een leuke baan voor jou!

(Spoel)keuken Medewerker

Houd jij je werkomgeving graag netjes? En vind je het leuk om af en toe jouw collega’s in de keuken of op de vloer te helpen? Dan is Smeer ‘M naar jou op zoek als medewerker spoelkeuken voor een van hun locaties in de Spoorzone. Een baan in een hecht team op een toffe locatie (LocHal) waar je veel kan leren.

Assemblagemedewerker bij Profibike

Heb je oog voor detail? Ben je leergierig? Dan ben je bij het team van Profibike aan het juiste adres! Profibike is een importeur en verkoper van verschillende fietsmerken. Ze verkopen (elektrische) fietsen aan fietsenwinkels, via hun eigen webshop en via een aantal eigen fysieke winkels. Door een toenemende vraag aan (elektrische) fietsen is Profibike op zoek naar assemblagemedewerkers in Dongen.