Retail Assistant bij Primark

VOOR WIE IS HET BEDOELD? P-wet Kandidaten met een doelgroepindicatie Kandidaten die de praktijkroute gaan doorlopen WAT GA JE DOEN? Als Retail Assistant maak je elke dag weer mensen blij. HOE ZIET JE DAG ERUIT? Je biedt klanten een geweldige ervaring terwijl je ze helpt met onderwerpen als maten of stijlen, aankopen en retourzendingen Je …

Huismeester AaBe Fabriek

Ben je handig, flexibel en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil jij werken bij de AaBe Fabriek waar je de spin in het web bent voor het beheer en onderhoud van het pand? Dan is deze vacature als huismeester wellicht iets voor jou!

Medewerker Technische Dienst bij Hotel Van der Valk

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je mag werken met je gouden technische handjes? Heb jij het technische inzicht om zowel je collega’s als de hotelgasten uit de brand te helpen? Geniet jij ook zo van de afwisseling gedurende de dag? Wij zoeken een topper die alle technische snufjes van het hotel wilt leren kennen. Come join the family!

Chauffeur bij Partspoint

Is autorijden één van jouw grote passies? En vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Dan heeft PartsPoint de perfecte baan voor jou als chauffeur in Tilburg!

Allround (assistent) medewerker

Is schoonmaken iets wat jij leuk vindt? En wil jij graag met zwaarder geschud aan het werk gaan?
Dan is deze baan als allround (assistent) medewerker bij Reims zeker iets voor jou!

Productiemedewerker

Houd jij van lekker doorwerken? En vind jij het belangrijk dat de taken goed en nauwkeurig worden uitgevoerd? Dan heeft dit productiebedrijf in Tilburg een leuke baan als productiemedewerker voor jou!