Medewerker Algemene Dienst bij Sodexo

Is dienstverlening en aanpakken eén van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om de klant centraal te stellen? Dan heeft Sodexo een leuke baan voor jou! In verband met een openstaande vacature zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst.

Medewerker Bakkerij

Is bakken een van je passies en vind je het niet erg om vroeg aan de slag te gaan?! Dan is deze vacature bij een Islamitische Bakkerij mogelijk iets voor jou!

Schoonmaakwerk op een school

Is schoonmaken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat ons schoolgebouw netjes is? Dan heeft deze scholengemeenschap in Tilburg West een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar 2 medewerkers huishoudelijke dienst.

Allround medewerker supermarkt

Vindt je het leuk om te werken in een supermarkt? Ben je sociaal en vindt je het leuk om afwisselend werk te verrichten? Dan biedt deze supermarkt, gespecialiseerd in Turkse producten, een leuke baan voor jou!

De eigenaar is op zoek naar medewerkers die zijn team van 6 collega’s komen versterken. Dit kan zowel parttime als fulltime.

Assistent medewerker laboratorium

Is werken in de zorg één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onderzoek een hoge mate van betrouwbaarheid heeft? Dan heeft het Klinisch Chemisch en Hematologisch laboratorium van het Elisabeth – TweeSteden ziekenhuis in Tilburg een leuke baan voor jou! In verband met uitbereiding van het team zijn wij op zoek naar een assistent medewerker laboratorium voor het uitpakken en controleren van buizen ten behoeve van het onderzoek naar darmkankerscreening.

Klusser bij een wellnessresort

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort in Tilburg. Wij zijn op zoek naar iemand die het lijkt om klusjes te verrichten in en rondom het resort. Ben jij de handige Harrie waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Surveillant bij een onderwijsinstelling

Een onderwijsinstelling in Tilburg is op zoek naar surveillanten rondom / in de diverse gebouwen op het campusterrein. Lijkt het je leuk om binnen het onderwijs te werken waar je veel in contact bent met studenten ? En vind jij het belangrijk dat je veel kan bewegen tijdens je werk? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Receptionist(e) bij een onderwijsinstelling

Wil jij graag als receptionist(e) aan de slag bij een grote onderwijsinstelling in Tilburg? Lees dan snel verder! Als receptionist (e) zorg je ervoor dat studenten, medewerkers en bezoekers een warm welkom krijgen. Daarnaast draag je bij aan een veilige omgeving.