Interieurreiniger: 3 uur per dag

Is schoonmaken één van jouw grote passies? Voor meerdere locaties van Leseman Car Care in Tilburg zoeken we een enthousiaste schoonmaker. Je zal zelfstandig aan het werk zijn en mag je eigen werktijden bepalen.

Operator Fotostudio

Leseman Car Care is dé expert op het gebied van auto’s klaarstomen voor remarketing. Met meer dan 200 medewerkers bedienen we onze klanten vanuit 3 vestigingen in Nederland (Tilburg, Breda en Utrecht). Vanwege onze sterke groei, zijn wij op zoek naar een Operator Fotostudio voor onze vestiging in Tilburg.

Autopoetser

Leseman Car Care is dé expert op het gebied van auto’s klaarstomen voor remarketing. Vanwege de sterke groei, zijn wij op zoek naar een Autopoetser voor onze vestiging in Tilburg. Wij zoeken mensen die precies en netjes kunnen werken en die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn over de auto’s die bij hen worden teruggebracht. De fijne kneepjes van het poetsen leren wij jou!

Truck Reiniger

Heb jij een grote passie voor trucks? Dan is dit jouw kans om elke dag met trucks te werken! Een jonge werkgever is namelijk op zoek naar collega’s die het leuk vinden om truckcabines verkoop klaar te maken.

Hiker bij een autobedrijf

Vind jij het ook ontzettend tof om in de nieuwste auto’s te rijden? Is dit je passie? Dan is wellicht de vacature van Hiker wel iets voor jou! Bij een groeiend bedrijf in Tilburg dat gespecialiseerd is in het reconditioneren en verkoopklaar maken van auto’s zoeken ze per direct goede chauffeurs die in de nieuwe auto’s willen rijden.