Medewerker ondersteuning horeca/keuken

Ben jij een dienstverlener pur-sang en vind jij het leuk om op een plek te werken waar mensen komen om te lezen, ontmoeten, vergaderen, drinken, eten, enz? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor ondersteuning in de horecagelegenheid van een Bibliotheek in Tilburg zijn wij op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om ondersteunende keuken werkzaamheden uit te voeren i.c.m. afwassen en opruimen.

Magazijnmedewerker in een hotel

Is organiseren en opgeruimd zijn jouw grote passie? En vind jij het belangrijk dat een werkruimte goed georganiseerd, opgeruimd en schoon is ? Een gerenommeerde hotelketen in Tilburg heeft dan een leuke baan voor jou! Wij op zoek naar een magazijn medewerker.

Direct aan de slag als pizzabakker of -bezorger!

Wil jij graag aan de slag binnen een restaurant keten die gespecialiseerd is in pizza’s?! Voor een bekend horecabedrijf zijn wij op zoek naar mensen voor verschillende functies. Van pizzabakkers tot aan autobezorgers. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat bij jou past! Deze functies zijn interessant voor zowel fulltime dienstverband als bijbaan.

Enthousiaste horeca-medewerker(s)

Is horeca één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om klanten te voorzien van een heerlijke maaltijd en/of lekker drankje? In verband met de opening van een aantal horecazaken in een vernieuwd winkelcentrum in het centrum van Tilburg zijn wij op zoek naar algemeen medewerkers horeca. Het gaat om een counterfunctie bij twee verschillende horecaconcepten, te weten een luxe frietzaak en een Italiaans café.

Wij gaan graag met jou in gesprek over wat bij jou past! Deze functies zijn interessant voor zowel fulltime dienstverband als bijbaan.