Medewerker Technische Dienst bij Hotel Van der Valk

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je mag werken met je gouden technische handjes? Heb jij het technische inzicht om zowel je collega’s als de hotelgasten uit de brand te helpen? Geniet jij ook zo van de afwisseling gedurende de dag? Wij zoeken een topper die alle technische snufjes van het hotel wilt leren kennen. Come join the family!

Keukenmedewerker bij Cirfood

Is met eten werken één van jouw grote passies? En vind jij duurzaamheid, gezond eten en verse producten belangrijk? Dan heeft Cirfood een leuke baan voor jou! In verband met een openstaande vacature zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker!

Medewerker Algemene Dienst bij Sodexo

Is dienstverlening en aanpakken eén van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om de klant centraal te stellen? Dan heeft Sodexo een leuke baan voor jou! In verband met een openstaande vacature zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst.

Horeca Medewerker bij Mie Pieters

Is horeca en gastvrijheid een van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat alle klanten een fijne tijd hebben? Word je warm van het werken op een mooie plek aan de rand van het bos? Dan heeft café Mie Pieters een leuke baan voor jou. Ze zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om in de horeca te werken. Er is veel mogelijk, zowel bediening als keukenmedewerker!

Direct aan de slag als pizzabakker of -bezorger!

Wil jij graag aan de slag binnen een restaurant keten die gespecialiseerd is in pizza’s?! Voor een bekend horecabedrijf zijn wij op zoek naar mensen voor verschillende functies. Van pizzabakkers tot aan autobezorgers. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat bij jou past! Deze functies zijn interessant voor zowel fulltime dienstverband als bijbaan.