Assistent medewerker laboratorium

Is werken in de zorg één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onderzoek een hoge mate van betrouwbaarheid heeft? Dan heeft het Klinisch Chemisch en Hematologisch laboratorium van het Elisabeth – TweeSteden ziekenhuis in Tilburg een leuke baan voor jou! In verband met uitbereiding van het team zijn wij op zoek naar een assistent medewerker laboratorium voor het uitpakken en controleren van buizen ten behoeve van het onderzoek naar darmkankerscreening.

CARE Giver voor een zorginstelling

Wil jij graag een verschil maken in het leven van kwetsbare senioren? En heb jij ervaring in de zorg lees dan snel verder! Voor een zorginstelling in Tilburg en omgeving zijn wij op zoek naar CAREGivers, oftewel zorgverleners die senioren met een beginnende tot vergevorderde vorm van dementie willen ondersteunen in het dagelijks leven. De zorginstelling ondersteunt de kwetsbare ouderen ook in de laatste levensfase.

Thuishulp

Krijg jij een voldaan gevoel als je mensen kan helpen en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Lees hieronder onze vacature en sluit je bij ons aan. Wij hebben bij diverse organisaties in Tilburg vacatures als thuishulp!