Medewerker Buitendienst Meubelreiniging (ZZP)

Vind jij het leuk om op pad te zijn? En vind jij het fijn om direct resultaat te zien van je werk en daarmee klanten blij te maken? Dan heeft Mobiele Cleaners een leuke baan als ZZP’er voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende Medewerker Buitendienst (Meubelreiniging).

Chauffeur bij Partspoint

Is autorijden één van jouw grote passies? En vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Dan heeft PartsPoint de perfecte baan voor jou als chauffeur in Tilburg!

CARE Giver voor een zorginstelling

Wil jij graag een verschil maken in het leven van kwetsbare senioren? En heb jij ervaring in de zorg lees dan snel verder! Voor een zorginstelling in Tilburg en omgeving zijn wij op zoek naar CAREGivers, oftewel zorgverleners die senioren met een beginnende tot vergevorderde vorm van dementie willen ondersteunen in het dagelijks leven. De zorginstelling ondersteunt de kwetsbare ouderen ook in de laatste levensfase.

Medewerker Bouwplaats

Is werken in de bouw één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat jij mag mee werken aan mooie bouwprojecten in Tilburg? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! In verband met verschillende projecten zijn wij op zoek naar bouwplaatsmedewerkers.