Onderhoudsmonteur

Heb jij twee rechterhanden, heb je een flexibele instelling en werk je graag zelfstandig? Een bedrijf dat verantwoordelijk is voor tijdelijke verkeersmaatregelen is op zoek naar een Onderhoudsmonteur!

Winkelmedewerker Vishandel

Ben jij een visliefhebber in hart en nieren en heb je altijd al willen werken in een vishandel?

Dan is dit jouw kans! Een vishandel in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker die het team komt versterken. Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort als winkelmedewerker met de lekkerste vissoorten in een leuke dynamische omgeving!

Bandenmonteur banden & wielen bij Euromaster

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche? Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland. Voor de Euromaster vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een Bandenmonteur banden en wielen die van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Bandenmonteur grote voertuigen bij Euromaster

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche? Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.
Voor de Euromaster vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een Bandenmonteur die de grote voertuigen (Truck, Landbouw & Industrie) van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Interieurverzorger bij DSG in Tilburg

DSG schoonmaakbedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare interieurverzorger om ons team te versterken. Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en onderhouden van diverse interieurs, variërend tussen kantoren, VvE’s, kantines, sanitaire voorzieningen, etc.
Je speelt een cruciale rol in het creëren van een schone en aangename omgeving voor onze klanten.

Glazenwasser bij DSG Schoonmaakbedrijf

Ben jij niet bang voor hoogtes en heb je oog voor detail? Dan is werken als glazenwasser bij DSG Schoonmaakbedrijf iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van glazen oppervlakken op verschillende locaties. Dit kan verschillen tussen kantoren, winkels en wooncomplexen. Door jouw kwaliteiten zorg je voor sprankelende ramen en tevreden klanten.