Verkoopmedewerker bij Lidl

Werken als verkoopmedewerker is sowieso iets voor jou. Echt waar? Jep.
Ten eerste omdat het afwisselend werk is waarvan je veel gaat leren. Maar ook omdat je onderdeel van #teamlidl wordt! Want bij Lidl draait het allemaal om groei en kameraadschap in kleine, hechte teams. We bieden serieuze groeimogelijkheden, een goed salaris en een mooie lijst extra benefits.
Met zoveel goede redenen zit er vast iets bij voor jou, toch? Sowieso.

Huismeester AaBe Fabriek

Ben je handig, flexibel en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil jij werken bij de AaBe Fabriek waar je de spin in het web bent voor het beheer en onderhoud van het pand? Dan is deze vacature als huismeester wellicht iets voor jou!

Medewerker Technische Dienst bij Hotel Van der Valk

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je mag werken met je gouden technische handjes? Heb jij het technische inzicht om zowel je collega’s als de hotelgasten uit de brand te helpen? Geniet jij ook zo van de afwisseling gedurende de dag? Wij zoeken een topper die alle technische snufjes van het hotel wilt leren kennen. Come join the family!

Meewerkend voorman/ -vrouw GROEN

Is werken in het groen één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan heeft Groen Xtra een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar Meewerkend Voorman/ -vrouw Groen bij Abdij Koningshoeven.

Horeca Medewerker bij Mie Pieters

Is horeca en gastvrijheid een van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat alle klanten een fijne tijd hebben? Word je warm van het werken op een mooie plek aan de rand van het bos? Dan heeft café Mie Pieters een leuke baan voor jou. Ze zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om in de horeca te werken. Er is veel mogelijk, zowel bediening als keukenmedewerker!