Terreinbeheerder bij Tilburg University

Tilburg University is op zoek naar een terreinbeheerder Lijkt het je leuk bij een universiteit te werken waar je veel in contact bent met studenten ? En vind jij het belangrijk dat je het gehele jaar buiten kan werken ? De terreinbeheerder werkt het gehele jaar buiten en houdt het terrein van de campus + sportvelden (o.a. hockeyvelden, tennisbanen, voetbal- en beachvolleybalveld) schoon/netjes. Dan heeft Tilburg University een leuke baan voor jou!

Interieurverzorger bij DSG in Tilburg

DSG schoonmaakbedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare interieurverzorger om ons team te versterken. Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en onderhouden van diverse interieurs, variërend tussen kantoren, VvE’s, kantines, sanitaire voorzieningen, etc.
Je speelt een cruciale rol in het creëren van een schone en aangename omgeving voor onze klanten.

Vacature Drive-in medewerker HORNBACH in Tilburg

HORNBACH zou HORNBACH niet zijn zonder onze bouwstenen: het zijn de beloftes die wij aan onze klanten doen. Een van die bouwstenen is dat al onze medewerkers specialisten zijn. Welk project de klant ook mee bezig is, hij is bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies!

Glazenwasser bij DSG Schoonmaakbedrijf

Ben jij niet bang voor hoogtes en heb je oog voor detail? Dan is werken als glazenwasser bij DSG Schoonmaakbedrijf iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van glazen oppervlakken op verschillende locaties. Dit kan verschillen tussen kantoren, winkels en wooncomplexen. Door jouw kwaliteiten zorg je voor sprankelende ramen en tevreden klanten.

Servicemedewerker bij een onderwijsinstelling

De Afdeling Beheer & Onderhoud van een grote onderwijsinstelling is op zoek naar een nieuwe collega Servicemedewerker! Het huidige team bestaat uit 6 servicemedewerkers, welke worden aangestuurd door een coördinator. De servicemedewerker is verantwoordelijk voor het onderhoud van de voorzieningen in de gebouwen.

Magazijnmedewerker bij Samsung SDS

Is werken in een magazijn één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat alle orders op tijd af zijn? En wil je graag doorgroeien in een magazijn naar andere functies? Dan heeft Samsung SDS in Tilburg een leuke baan voor jou!
Aangezien Samsung SDS een snelgroeiend bedrijf is, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe magazijnmedewerkers. Beginnend of al ervaren, als je gemotiveerd bent om samen met ons te groeien dan ben je meer dan welkom!

Onderwijsassistent MBO Winkelcentrum of Horeca

Weet jij hoe het is om te werken binnen een supermarkt of horeca? En vind jij het leuk om jongeren te begeleiden op het gebied van service, gastheerschap en commercie? Ga dan aan de slag als onderwijsassistent bij De Rooi Pannen in Tilburg.

Schoonmaakwerk op een school

Is schoonmaken één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat ons schoolgebouw netjes is? Dan heeft deze scholengemeenschap in Tilburg West een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar 2 medewerkers huishoudelijke dienst.