Backoffice Medewerker

Voor een bedrijf, dat ondernemers helpt bij het uitwerken van hun bedrijfsidee en het toetsen van de levensvatbaarheid, zijn we op zoek naar een sterke backoffice medewerker, die sociaal en positief is ingesteld.

Assistent afvalcoach

De gemeente Tilburg zoekt een enthousiaste Assistent Afvalcoach voor het Brabants Afval Team (BAT). In deze nieuwe functie help je bij het scheiden van afval, lever je bestellingen af, en vul je biozakjes aan. Je werkt samen met de afvalcoach en hebt kennis van afvalscheiding of wilt hier meer over leren.

Recruitmentassistent

Ben jij een organisatietalent, klantgericht, communicatief sterk en beschik jij over een grote dosis enthousiasme? Vind je het leuk om samen met de politie een uitdaging aan te gaan? De komende jaren werft de politie veel nieuwe collega’s op een krappe arbeidsmarkt.

Housekeeper bij Het Wapen van Tilburg

Het Wapen van Tilburg is de oudste herberg van de stad. Naast eten & drinken en verschillende activiteiten, kan er ook geslapen worden in De Herberg. Bij het schoonmaken en houden kunnen ze wel wat hulp gebruiken in de weekenden. Iets voor jou? Lees dan snel verder!