Krattenwasser bij Ceva Logistics

Heb je een vraag, neem dan contact op met Eveline Schruer 0629636952-, werkmakelaar gemeente Tilburg. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag? Solliciteer dan via onderstaand mailadres en dan zie ik graag je CV + korte motivatie tegemoet!

Repackmedewerker

Voor een distributiebedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste repackmedewerker. Zij zitten nu ruim 2 jaar in Tilburg en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf wat voelt als een familie!
Dit distributiebedrijf zorgt ervoor dat diverse winkelketens in Nederland voldoende voorraad hebben in de schappen.
Hoe dan? Het distributiebedrijf koopt groot in, en zorgt ervoor dat het in kleine verpakkingen naar de winkels gaat.

Portier/Toegangscontroleur

Lijkt het jou leuk om een team te versterken op een langlopend bouwproject in Tilburg? Kom dan werken als Portier/Toegangscontroleur! Als Portier/Toegangscontroleur ben jij de sleutelfiguur voor een veilige doorstroming van het werkverkeer en zorg je voor een gastvrij onthaal van bezoekers op de bouwplaats.

Keukenassistent bij Puur Culinair – Amarant

Is voeding één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat onze cliënten een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgen? Dan heeft Amarant een leuke baan voor jou! In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s!

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …