Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vind je alle nieuwsberichten over de afgelopen maanden.

Nieuwsberichten: Werk

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk

Overstap naar onderwijs? Maak kennis met De Rooi Pannen op onze werkenbij-events.

02-04-2024 Ben jij een startend of ervaren onderwijsprofessional? Of doe je nu iets totaal anders en overweeg je een overstap naar het onderwijs? Kom dan naar ons Werkenbij-event en ontdek vrijblijvend hoe leuk werken bij De Rooi Pannen is.
Werk

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv
Werk

Ontdek de zorg | Meet & Greet

09-01-2024 Heb je nog nooit in zorg en welzijn gewerkt? Of is het alweer een tijdje geleden? Wij zijn op zoek naar Brabanders die dit durven te ontdekken. Maak tijdens een Meet & Greet op een laagdrempelige manier kennis met een tiental organisaties bij jou in de buurt. Stel al je vragen over opleidingen, vrijwilligerswerk of een baan.
Werk

Start gratis horeca cursus met jobcoaching bij The Taste of Work

02-01-2024 Laat je omscholen voor het horecavak en ga na de 'verkorte' cursus direct aan de slag bij de werkgever die bij jou past. Start week 8 2024.
Werk

Taal & Werk traject | Meld je nu aan!

11-12-2023 Wil jij ook werken in de zorg, horeca of techniek, maar beheers je het Nederlands nog niet zo goed? Meld je dan nu aan voor het Taal & Werk traject. 
Werk