Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vind je alle nieuwsberichten over de afgelopen maanden.

Nieuwsberichten: Werk

Kennismaken met werken in de zorg?

28-02-2023 Lijkt het jou leuk om kennis te maken met werkgevers in zorg en welzijn bij jou in de buurt?
Werk

Banenmarkt op 14 maart inhet Koning Willem II Stadion in Tilburg.

17-02-2023 Maak kennis met werkgevers Je kunt in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De bedrijven en uitzendbureaus die er zijn, zijn actief in verschillende sectoren zoals: Transport Logistiek Productie Schoonmaak Techniek Zorg Detailhandel Waar en wanneer Datum: Dinsdag 14 maart Tijdstip 16.00 uur tot 19.00 Locatie: Koning Willem
Werk

Maak kennis met werken in de logistiek

24-01-2023 Een groot logistiek bedrijf in Tilburg organiseert een ‘burendag’. Zij nodigen jou uit om een kijkje in het magazijn te nemen.
Een groot magazijn.
Werk

Werken in de bouw, elektrotechniek of als schilder iets voor jou?

05-12-2022 Wil je weten of werken in de bouw, elektrotechniek of als schilder iets voor je is?
Werk

Schuilt er in jou ook een verborgen IT’er?

01-12-2022 Wil jij je graag (om)scholen in de ICT? Maar weet je nog niet wat bij je past?  Techgrounds biedt de mogelijkheid om dat gratis te ontdekken.
Werk

Veiligheidsevenement in Eindhoven

01-12-2022 Lijkt het je leuk om te werken als beveiliger, gevangenisbewaarder, verkeersregelaar, opsporingsambtenaar of bij de alarmcentrale bij de brandweer?
Werk

Werken in de ouderenzorg iets voor jou?

24-11-2022 Heb je de ambitie om een opleiding te volgen in de ouderenzorg? En heb je een bijstandsuitkering? Meld je dan nu aan voor het Welslagen: een traject waarin we je voorbereiden op een BBL- opleiding en werken in de ouderenzorg.
Werk

Maak kennis met werken in de detailhandel.

14-10-2022 Ben jij op zoek naar werk? En overweeg om te gaan werken aan de detailhandel? Of ben je benieuwd naar wat werken in detailhandel is? Dan is dit een mooie kans voor jou!
Foto van winkelpassage
Werk

Banenmarkt op 3 november 2022

14-10-2022 Op 3 november organiseert WSP Midden-Brabant een banenmarkt. Je bent van harte welkom om in korte tijd kennis te maken met bedrijven...
Foto van voetbalstadion
Werk