Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
09-10-2023

Banenmarkt in Willem II stadion 14 november

  • 14 november 2023
  • 16:00 uur – 19:00 uur
  • Willem II stadion Tilburg
  • Aanmelden is niet nodig! 

Kom kennismaken met bedrijven en uitzendbureaus! Tijdens de banenmarkt op 14 november in Willem II stadion in Tilburg maak je kennis met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor inzicht in de (opleidings-)mogelijkheden om aan de slag te gaan in onder meer de sectoren transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel, zakelijke dienstverlening. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

Wanneer?

Je bent op 14 november van harte welkom van 16.00 uur tot 19.00 uur bij het
Willem II stadion in Tilburg.

Vragen?

Mail naar info@wspmiddenbrabant.nl

Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk