Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
14-10-2022

Banenmarkt op 3 november 2022

Op 3 november organiseert WSP Midden-Brabant een banenmarkt.

  • Wanneer: donderdag 3 november 2022
  • Hoe laat: van 16:00 tot 19:00
  • Locatie: RKC Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND in Waalwijk

Je bent van harte welkom om in korte tijd kennis te maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De bedrijven komen allemaal uit verschillende branches als: logistiek, transport, schoonmaak, productie, techniek, zorg, detailhandel. Ga met hen in gesprek en krijg inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Kom je naar de banenmarkt? Bereid je dan goed voor:

  • Neem een actueel en persoonlijk CV mee. Dat helpt je bij het voeren van de gesprekken. Neem meerdere kopieën mee, wanneer het klinkt met een werkgever is het altijd fijn om hem of haar er eentje mee te geven.
  • Denk na over hoe je een goede eerste indruk kunt maken. Draag gepaste kleding en besteed wat tijd aan je uiterlijke verzorging. Dit is het moment waarop je een goede eerste indruk achter kunt laten.
  • Zorg voor een goede verhaal. Denk na over wat je aan een werkgever die je spreek wilt meegegeven. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat zoek je precies? Zie de gesprekken die je voert als een mini sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk