Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
14-10-2022

Banenmarkt op 3 november 2022

Op 3 november organiseert WSP Midden-Brabant een banenmarkt.

  • Wanneer: donderdag 3 november 2022
  • Hoe laat: van 16:00 tot 19:00
  • Locatie: RKC Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND in Waalwijk

Je bent van harte welkom om in korte tijd kennis te maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De bedrijven komen allemaal uit verschillende branches als: logistiek, transport, schoonmaak, productie, techniek, zorg, detailhandel. Ga met hen in gesprek en krijg inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Kom je naar de banenmarkt? Bereid je dan goed voor:

  • Neem een actueel en persoonlijk CV mee. Dat helpt je bij het voeren van de gesprekken. Neem meerdere kopieën mee, wanneer het klinkt met een werkgever is het altijd fijn om hem of haar er eentje mee te geven.
  • Denk na over hoe je een goede eerste indruk kunt maken. Draag gepaste kleding en besteed wat tijd aan je uiterlijke verzorging. Dit is het moment waarop je een goede eerste indruk achter kunt laten.
  • Zorg voor een goede verhaal. Denk na over wat je aan een werkgever die je spreek wilt meegegeven. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat zoek je precies? Zie de gesprekken die je voert als een mini sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk