Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
14-10-2022

Banenmarkt op 3 november 2022

Op 3 november organiseert WSP Midden-Brabant een banenmarkt.

  • Wanneer: donderdag 3 november 2022
  • Hoe laat: van 16:00 tot 19:00
  • Locatie: RKC Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND in Waalwijk

Je bent van harte welkom om in korte tijd kennis te maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De bedrijven komen allemaal uit verschillende branches als: logistiek, transport, schoonmaak, productie, techniek, zorg, detailhandel. Ga met hen in gesprek en krijg inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Kom je naar de banenmarkt? Bereid je dan goed voor:

  • Neem een actueel en persoonlijk CV mee. Dat helpt je bij het voeren van de gesprekken. Neem meerdere kopieën mee, wanneer het klinkt met een werkgever is het altijd fijn om hem of haar er eentje mee te geven.
  • Denk na over hoe je een goede eerste indruk kunt maken. Draag gepaste kleding en besteed wat tijd aan je uiterlijke verzorging. Dit is het moment waarop je een goede eerste indruk achter kunt laten.
  • Zorg voor een goede verhaal. Denk na over wat je aan een werkgever die je spreek wilt meegegeven. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat zoek je precies? Zie de gesprekken die je voert als een mini sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Wil je bij het BAT werken? Kom dan naar de rondleiding!

22-05-2023 Werkgevers Servicepunt Midden-Brabant organiseert voor alle werkzoekenden op dinsdag 6 juni 2023 tussen 15.00 en 16.30 uur een rondleiding bij het Brabants Afval Team (afgekort BAT). Wat is het BAT? Het BAT is onderdeel van de gemeente Tilburg. Deze organisatie zorgt er voor, dat het huisvuil van de Tilburgse huishoudens op een efficiënte en effectieve …
Medewerker van het BAT op de vuilmiswagen
Werk

Start nieuwe cursus Taal & Werk

16-05-2023 Wil jij ook werken in de zorg, horeca of techniek? Maar ben je nog niet zo goed in het Nederlands? Meld je dan aan voor de cursus Taal & Werk. We starten in september 2023 met een nieuwe cursus. In het kort De cursus duurt 19 weken. Drie dagdelen per week ga je naar school. …
Werk

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

01-05-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches. 
Foto van voetbalstadion
Werk