Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Ben jij geïnteresseerd in een baan in het onderwijs? Kom dan op 8 juni langs!

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert het Onderwijsloket Midden-Brabant een koffiemoment in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen. Een unieke kans voor iedereen die overweegt om de overstap naar het onderwijs te maken!

Onder het genot van een kopje koffie kun je de sfeer binnen het onderwijs proeven en informatie ontvangen over de verschillende routes die er zijn naar een onderwijsbevoegdheid. Ook wordt er voldoende informatie gegeven over de verschillende functies binnen het onderwijs.
Heb jij altijd al willen werken in het onderwijs maar geen idee hoe je deze stap kunt maken? Kom op 8 juni gezellig langs voor meer informatie en een kans om al jouw vragen te stellen!

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Brasserie Rood, onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen (Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg)

Meld je nu aan >

Gerelateerd nieuws

Het Ontdekdezorg Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn

04-09-2024 Droom jij ervan om in de zorg te werken? Weet je alleen nog niet precies welke rol of opleiding bij jou past? Het Ontdekdezorg Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn helpt je op weg. Bekijk hier de flyer en lees meer!  
Ontdekdezorg
Werk

Wil je werken in de beveiliging? Kom naar een online informatiemoment!

03-09-2024 Lijkt het jou leuk om in de beveiliging aan de slag te gaan en wil je hier graag meer over weten? Lees dan nu verder!  Een groot beveiligingsbedrijf heeft online informatiemomenten waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Tijdens de bijeenkomsten geven ze alle benodigde informatie over de sector Beveiliging en wat het bedrijf jou te …
Werk

Werken bij Van der Valk? Kom naar de oriëntatiedagen!

29-08-2024 Wil je bij Van der Valk werken? Bij Van der Valk zoeken ze altijd nieuwe collega’s die houden van gastvrijheid. Heb je geen ervaring? Geen probleem, Van der Valk leert je alles wat je moet weten! Op 24, 25 en 26 september organiseren verschillende Van der Valk Hotels oriëntatiedagen. Je kunt kennismaken met verschillende functies, …
Werk