Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Ben jij geïnteresseerd in een baan in het onderwijs? Kom dan op 8 juni langs!

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert het Onderwijsloket Midden-Brabant een koffiemoment in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen. Een unieke kans voor iedereen die overweegt om de overstap naar het onderwijs te maken!

Onder het genot van een kopje koffie kun je de sfeer binnen het onderwijs proeven en informatie ontvangen over de verschillende routes die er zijn naar een onderwijsbevoegdheid. Ook wordt er voldoende informatie gegeven over de verschillende functies binnen het onderwijs.
Heb jij altijd al willen werken in het onderwijs maar geen idee hoe je deze stap kunt maken? Kom op 8 juni gezellig langs voor meer informatie en een kans om al jouw vragen te stellen!

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Brasserie Rood, onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen (Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg)

Meld je nu aan >

Gerelateerd nieuws

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …
Werk

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

24-01-2024 Op 13 maart kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk