Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Ben jij geïnteresseerd in een baan in het onderwijs? Kom dan op 8 juni langs!

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert het Onderwijsloket Midden-Brabant een koffiemoment in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen. Een unieke kans voor iedereen die overweegt om de overstap naar het onderwijs te maken!

Onder het genot van een kopje koffie kun je de sfeer binnen het onderwijs proeven en informatie ontvangen over de verschillende routes die er zijn naar een onderwijsbevoegdheid. Ook wordt er voldoende informatie gegeven over de verschillende functies binnen het onderwijs.
Heb jij altijd al willen werken in het onderwijs maar geen idee hoe je deze stap kunt maken? Kom op 8 juni gezellig langs voor meer informatie en een kans om al jouw vragen te stellen!

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Brasserie Rood, onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen (Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg)

Meld je nu aan >

Gerelateerd nieuws

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

12-09-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk