Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Ben jij geïnteresseerd in een baan in het onderwijs? Kom dan op 8 juni langs!

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert het Onderwijsloket Midden-Brabant een koffiemoment in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen. Een unieke kans voor iedereen die overweegt om de overstap naar het onderwijs te maken!

Onder het genot van een kopje koffie kun je de sfeer binnen het onderwijs proeven en informatie ontvangen over de verschillende routes die er zijn naar een onderwijsbevoegdheid. Ook wordt er voldoende informatie gegeven over de verschillende functies binnen het onderwijs.
Heb jij altijd al willen werken in het onderwijs maar geen idee hoe je deze stap kunt maken? Kom op 8 juni gezellig langs voor meer informatie en een kans om al jouw vragen te stellen!

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Brasserie Rood, onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen (Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg)

Meld je nu aan >

Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk