Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
26-02-2024

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

Het Groen Netwerkt is hét evenement voor iedereen die zich wil oriënteren op een beroep in de groensector. Je krijgt de kans om je kennis te maken met de groensector. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om direct te solliciteren!

Datum en tijd
  • Dinsdag 19 maart van 10.00 tot 12.00
  • T-Huis Spoorpark 12, 5038 LS -Tilburg
  • De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer
Aanmelden

Aanmelden kan door je naam en telefoonnummer door sturen naar info@hetgroenwerkt.nl met als onderwerp: Aanmelding Het Groen Netwerkt – Tilburg’. 

Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk