Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
03-10-2023

Kennismaken met de vacatures bij de Bibliotheek Midden-Brabant?

Op maandag 23 oktober 2023 ben je van harte uitgenodigd om langs te komen in de LocHal van 19:00 tot 21:00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over het werken bij de bibliotheek en vertellen onze collega’s zelf over onderstaande functies:

Natuurlijk kun je ook vragen stellen! Wil je vooraf al meer informatie over één van de functies? Kijk dan op de volgende pagina’s.
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar aanmelden BMBinbeeld@bibliotheekmb.nl. Vermeld in je aanmelding in welke twee functies je geïnteresseerd bent.
Heb je nog vragen? Ook die kun je stellen via het genoemde mailadres. Wij geven je graag meer informatie.
Tot ziens

Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk