Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
03-10-2023

Kennismaken met de vacatures bij de Bibliotheek Midden-Brabant?

Op maandag 23 oktober 2023 ben je van harte uitgenodigd om langs te komen in de LocHal van 19:00 tot 21:00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over het werken bij de bibliotheek en vertellen onze collega’s zelf over onderstaande functies:

Natuurlijk kun je ook vragen stellen! Wil je vooraf al meer informatie over één van de functies? Kijk dan op de volgende pagina’s.
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar aanmelden BMBinbeeld@bibliotheekmb.nl. Vermeld in je aanmelding in welke twee functies je geïnteresseerd bent.
Heb je nog vragen? Ook die kun je stellen via het genoemde mailadres. Wij geven je graag meer informatie.
Tot ziens

Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk