Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
12-09-2023

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor meer inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in bijvoorbeeld transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

De banenmarkt is cultureel centrum de Boodschap (Nassaulaan 62 in Rijen).BAnen Je bent van harte welkom van 16:00 tot 19:00 uur.

Voorbereiding
  • Neem meerderen kopietjes mee van een actueel en persoonlijk CV.
  • Zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Ga voor een goede persoonlijke presentatie. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt. Speeddaten op de banenmarkt is eigenlijk het voeren van een mini-sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk