Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
12-09-2023

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor meer inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in bijvoorbeeld transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

De banenmarkt is cultureel centrum de Boodschap (Nassaulaan 62 in Rijen).BAnen Je bent van harte welkom van 16:00 tot 19:00 uur.

Voorbereiding
  • Neem meerderen kopietjes mee van een actueel en persoonlijk CV.
  • Zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Ga voor een goede persoonlijke presentatie. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt. Speeddaten op de banenmarkt is eigenlijk het voeren van een mini-sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk

Roadshow van De Wever in juni 2023

07-06-2023 In juni organiseert De Wever een roadshow voor iedereen die meer wil weten over werken en leren in de ouderenzorg bij De Wever. Het roadshow team staat in juni op de volgende locaties: Reyshoeve: woensdag 21 juni Heikant: vrijdag 23 juni Zwijsen: maandag 26 juni Satijnhof: woensdag 28 juni Eikenhuys (Berkel Enschot): vrijdag 30 juni …
Werk