Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-05-2023

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor meer inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in bijvoorbeeld transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

De banenmarkt is in het RKC Stadion (Akkerlaan 2 in Waalwijk). Je bent van harte welkom van 16:00 tot 19:00 uur.

Voorbereiding
  • Neem meerderen kopietjes mee van een actueel en persoonlijk CV.
  • Zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Ga voor een goede persoonlijke presentatie. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt. Speeddaten op de banenmarkt is eigenlijk het voeren van een mini-sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk