Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-05-2023

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor meer inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in bijvoorbeeld transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

De banenmarkt is in het RKC Stadion (Akkerlaan 2 in Waalwijk). Je bent van harte welkom van 16:00 tot 19:00 uur.

Voorbereiding
  • Neem meerderen kopietjes mee van een actueel en persoonlijk CV.
  • Zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Ga voor een goede persoonlijke presentatie. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt. Speeddaten op de banenmarkt is eigenlijk het voeren van een mini-sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Wil je bij het BAT werken? Kom dan naar de rondleiding!

22-05-2023 Werkgevers Servicepunt Midden-Brabant organiseert voor alle werkzoekenden op dinsdag 6 juni 2023 tussen 15.00 en 16.30 uur een rondleiding bij het Brabants Afval Team (afgekort BAT). Wat is het BAT? Het BAT is onderdeel van de gemeente Tilburg. Deze organisatie zorgt er voor, dat het huisvuil van de Tilburgse huishoudens op een efficiënte en effectieve …
Medewerker van het BAT op de vuilmiswagen
Werk

Start nieuwe cursus Taal & Werk

16-05-2023 Wil jij ook werken in de zorg, horeca of techniek? Maar ben je nog niet zo goed in het Nederlands? Meld je dan aan voor de cursus Taal & Werk. We starten in september 2023 met een nieuwe cursus. In het kort De cursus duurt 19 weken. Drie dagdelen per week ga je naar school. …
Werk

Talentenmarkt Sociaal Domein | 13 juni 2023

29-03-2023 Maak kennis met werkgevers binnen de welzijns- een zorgsector in de regio Tilburg!
Flyer van de talentenmarkt
Werk