Foto van voetbalstadion
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-05-2023

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.

Je krijgt hierdoor meer inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in bijvoorbeeld transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met hun in gesprek te gaan!

De banenmarkt is in het RKC Stadion (Akkerlaan 2 in Waalwijk). Je bent van harte welkom van 16:00 tot 19:00 uur.

Voorbereiding
  • Neem meerderen kopietjes mee van een actueel en persoonlijk CV.
  • Zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Ga voor een goede persoonlijke presentatie. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt. Speeddaten op de banenmarkt is eigenlijk het voeren van een mini-sollicitatiegesprek.
Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk