Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
10-06-2024

Laat je gratis coachen door een ondernemer! | Maatjesproject

Zoek jij een baan, maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Of heb je hulp nodig? Onze coaches zijn er voor jou! De aanpak van het Maatjesproject is vernieuwend en heeft al veel mensen geholpen zoals jij om een baan te vinden.

Hoe werkt het?

Je wordt gekoppeld aan een coach die je begeleidt naar passend werk. Ze motiveren en activeren je, terwijl je gemotiveerd en betrokken blijft. Tijdens 6 tot 8 gesprekken voer je opdrachten uit, waaronder het oefenen van sollicitatiegesprekken en ben je verantwoordelijk voor het vinden van een baan, met de steun van je coach.

Ga in gesprek over jouw toekomst! Je kunt je aanmelden via maatjesproject@tilburg.nl

Gerelateerd nieuws

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk