Foto van winkelpassage
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
14-10-2022

Maak kennis met werken in de detailhandel.

Ben jij op zoek naar werk? En overweeg om te gaan werken aan de detailhandel? Of ben je benieuwd naar wat werken in detailhandel is? Dan is dit een mooie kans voor jou! Je kunt een kijkje gaan nemen in de keuken van een aantal bedrijven in de AaBe-fabriek. Geen sollicitatiegesprek, maar echt een kennismaking.

Ben je benieuwd en wil je meer informatie? Kijk dan dit filmpje.

Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk