Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
09-01-2024

Ontdek de zorg | Meet & Greet

Heb je nog nooit in zorg en welzijn gewerkt? Of is het alweer een tijdje geleden? Wij zijn op zoek naar Brabanders die dit durven te ontdekken.

Maak tijdens een Meet & Greet op een laagdrempelige manier kennis met een tiental organisaties bij jou in de buurt. Stel al je vragen over opleidingen, vrijwilligerswerk of een baan. En hoor welke mogelijkheden er voor jou zijn in zorg en welzijn.

De Meet &Greet is op 16 januari 2024 van 16:00 tot 18:00 uur in het grandcafé van het OMO (Spoorlaan 171, Tilburg). Schrijf je nu in > Je kunt ook gezellig een vriendin, dochter of buurman meenemen!

Gerelateerd nieuws

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …
Werk

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

24-01-2024 Op 13 maart kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk