Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
18-09-2024

Open Avond in het Pakketpark van Coolblue

Wat is het evenement?

Op dinsdag 8 oktober van 18:00 tot 20:00 uur openen we de deuren van ons Pakketpark. Tijdens deze avond vertellen we je meer over Coolblue én krijg je een rondleiding door ons 18 voetbalvelden grote magazijn. Benieuwd naar hoe jouw bestellingen op avontuur gaan voordat ze bij jou thuis belanden? Dit is je kans om het te ontdekken! We vertellen je alles over de reis van de pakketjes.

  • Ervaar hoe leuk het is om te werken in het Pakketpark.
  • Binnen één avond een baan in het magazijn, als het klikt van beide kanten!
  • Een toffe goodiebag.
  • Oh, en vergeet niet te genieten van het heerlijke eten en drinken dat we voor je regelen.

Voor wie is het?

  • Je bent minimaal 17 jaar.
  • De rondleiding en presentatie is in het Nederlands, om deel te nemen aan dit event is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt.

Hoe moet ik me aanmelden?

Gerelateerd nieuws

Dag van de Techniek

13-09-2024 Ontdek jouw toekomst op de dag van de Techniek. Bekijk hier de flyer!
Werk

Het Ontdekdezorg Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn

04-09-2024 Droom jij ervan om in de zorg te werken? Weet je alleen nog niet precies welke rol of opleiding bij jou past? Het Ontdekdezorg Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn helpt je op weg. Bekijk hier de flyer en lees meer!  
Ontdekdezorg
Werk

Wil je werken in de beveiliging? Kom naar een online informatiemoment!

03-09-2024 Lijkt het jou leuk om in de beveiliging aan de slag te gaan en wil je hier graag meer over weten? Lees dan nu verder!  Een groot beveiligingsbedrijf heeft online informatiemomenten waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Tijdens de bijeenkomsten geven ze alle benodigde informatie over de sector Beveiliging en wat het bedrijf jou te …
Werk