Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
06-06-2023

Oriëntatiedag IT | 27 juni bij Station 88

Kom er tijdens de IT-oriëntatiedag achter of IT bij je past. In één dag ken je de IT-arbeidsmarkt en weet je bij welke opleider je je IT-omscholing kunt starten. En voor de lunch wordt gezorgd!

Deze oriëntatie is bedoeld voor iedereen vanaf 18 tot pensioengerechtigde leeftijd. Met en zonder IT-ervaring.

  • 27 juni 2023
  • van 10:00 uur tot 13:00 uur
  • Station 88, Burgemeester Brokxlaan 12 in Tilburg

Interesse? Nu aanmelden voor de oriëntatiedag >

Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk