Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
02-04-2024

Overstap naar onderwijs? Maak kennis met De Rooi Pannen op onze werkenbij-events.

Wanneer: Woensdag 10 april 2024
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Waar: Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg, Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg

Ben jij een startend of ervaren onderwijsprofessional? Of doe je nu iets totaal anders en overweeg je een overstap naar het onderwijs? Kom dan naar ons Werkenbij-event en ontdek vrijblijvend hoe leuk werken bij De Rooi Pannen is.

Ervaar zelf hoe het is om te werken bij een kleinschalige en praktijkgerichte scholengemeenschap. Op 10 april organiseren wij bij De Rooi Pannen Tilburg een Werkenbij-event. Tijdens dit event krijg je meer informatie over onze vacatures en instroommogelijkheden en ontdek je of werken bij De Rooi Pannen bij jou past.

Praktijkgericht leren staat bij ons centraal en dat doen we met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. En dat is geen fictieve casus die leerlingen en studenten moeten uitwerken in de klas! Ze leren namelijk onder andere in onze eigen hotels en restaurants, het winkelcentrum, vliegtuig, ontwerpstudio en evenementenbureau.

Meer weten of direct aanmelden? Ga naar onze website!

Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk