Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
02-04-2024

Overstap naar onderwijs? Maak kennis met De Rooi Pannen op onze werkenbij-events.

Wanneer: Woensdag 10 april 2024
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Waar: Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg, Doctor Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg

Ben jij een startend of ervaren onderwijsprofessional? Of doe je nu iets totaal anders en overweeg je een overstap naar het onderwijs? Kom dan naar ons Werkenbij-event en ontdek vrijblijvend hoe leuk werken bij De Rooi Pannen is.

Ervaar zelf hoe het is om te werken bij een kleinschalige en praktijkgerichte scholengemeenschap. Op 10 april organiseren wij bij De Rooi Pannen Tilburg een Werkenbij-event. Tijdens dit event krijg je meer informatie over onze vacatures en instroommogelijkheden en ontdek je of werken bij De Rooi Pannen bij jou past.

Praktijkgericht leren staat bij ons centraal en dat doen we met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. En dat is geen fictieve casus die leerlingen en studenten moeten uitwerken in de klas! Ze leren namelijk onder andere in onze eigen hotels en restaurants, het winkelcentrum, vliegtuig, ontwerpstudio en evenementenbureau.

Meer weten of direct aanmelden? Ga naar onze website!

Gerelateerd nieuws

Werken in de zorg? Neem deel aan de webinar Ontdekdezorg

24-06-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk