Training & Ontwikkeling
GA TERUG Nieuwsoverzicht
11-04-2024

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Deze jongeren nemen twee keer per week deel aan bijeenkomsten met een focus op sport waarbij zij geholpen worden een volgende stap in hun carrière te bereiken. Dit kan een baan zijn, maar ook een opleiding.

Alle jongeren worden begeleid door USG Restart. De bijeenkomsten hebben als doel om de arbeidsvaardigheden te verbeteren. Ze gaan aan de slag met het opstellen van een CV en leren een sollicitatiegesprek te voeren. Tevens worden er doelen gesteld en wordt er bepaald waar de jongeren aan het einde van het project willen staan.

Tijdens de trainingen staan de thema’s respect, plezier en samenwerken centraal. Ook wordt op het voetbalveld de koppeling gemaakt naar het werkveld.

Wat krijg je van ons?
2x per week voetbaltraining
Individuele coaching
Talentenscan
Loopbaanbegeleiding
Willem II-tenue
Netwerkmogelijkheden

Opgeven
Fit II Work start binnenkort. Wil jij gratis deelnemen? Vul dit formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk

Overstap naar onderwijs? Maak kennis met De Rooi Pannen op onze werkenbij-events.

02-04-2024 Ben jij een startend of ervaren onderwijsprofessional? Of doe je nu iets totaal anders en overweeg je een overstap naar het onderwijs? Kom dan naar ons Werkenbij-event en ontdek vrijblijvend hoe leuk werken bij De Rooi Pannen is.
Werk