Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-12-2022

Schuilt er in jou ook een verborgen IT’er?

Wil jij je graag (om)scholen in de ICT? Maar weet je nog niet wat bij je past?  Techgrounds biedt de mogelijkheid om dat gratis te ontdekken. Techgrounds wil zorgen voor een betere match tussen banen in de IT-sector en mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Daarom bieden zij één loopbaanpad naar IT aan. Van de eerste kennismaking tot een baan. En iedereen kan meedoen.  Dit bestaat uit 3 stappen:

  1. Ontdekken van de IT-arbeidsmarkt, met de Techgrounds Guide.
  2. Oriënteren welke IT-baan bij je past, met Techgrounds Pathways.
  3. Opleiden via de Techgrounds Academy (met baangarantie) of via een andere opleider.

In deze Flyer Techground lees je hier meer over.  Je kunt je aanmelden door de QR-code te scannen en je in te schrijven via de website.

Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Spreekuur: Werken over de grens!

08-11-2023 Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk