Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-12-2022

Schuilt er in jou ook een verborgen IT’er?

Wil jij je graag (om)scholen in de ICT? Maar weet je nog niet wat bij je past?  Techgrounds biedt de mogelijkheid om dat gratis te ontdekken. Techgrounds wil zorgen voor een betere match tussen banen in de IT-sector en mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Daarom bieden zij één loopbaanpad naar IT aan. Van de eerste kennismaking tot een baan. En iedereen kan meedoen.  Dit bestaat uit 3 stappen:

  1. Ontdekken van de IT-arbeidsmarkt, met de Techgrounds Guide.
  2. Oriënteren welke IT-baan bij je past, met Techgrounds Pathways.
  3. Opleiden via de Techgrounds Academy (met baangarantie) of via een andere opleider.

In deze Flyer Techground lees je hier meer over.  Je kunt je aanmelden door de QR-code te scannen en je in te schrijven via de website.

Gerelateerd nieuws

Wil je bij het BAT werken? Kom dan naar de rondleiding!

22-05-2023 Werkgevers Servicepunt Midden-Brabant organiseert voor alle werkzoekenden op dinsdag 6 juni 2023 tussen 15.00 en 16.30 uur een rondleiding bij het Brabants Afval Team (afgekort BAT). Wat is het BAT? Het BAT is onderdeel van de gemeente Tilburg. Deze organisatie zorgt er voor, dat het huisvuil van de Tilburgse huishoudens op een efficiënte en effectieve …
Medewerker van het BAT op de vuilmiswagen
Werk

Start nieuwe cursus Taal & Werk

16-05-2023 Wil jij ook werken in de zorg, horeca of techniek? Maar ben je nog niet zo goed in het Nederlands? Meld je dan aan voor de cursus Taal & Werk. We starten in september 2023 met een nieuwe cursus. In het kort De cursus duurt 19 weken. Drie dagdelen per week ga je naar school. …
Werk

Kom naar de Banenmarkt op 23 mei in Waalwijk!

01-05-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches. 
Foto van voetbalstadion
Werk