Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-12-2022

Schuilt er in jou ook een verborgen IT’er?

Wil jij je graag (om)scholen in de ICT? Maar weet je nog niet wat bij je past?  Techgrounds biedt de mogelijkheid om dat gratis te ontdekken. Techgrounds wil zorgen voor een betere match tussen banen in de IT-sector en mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Daarom bieden zij één loopbaanpad naar IT aan. Van de eerste kennismaking tot een baan. En iedereen kan meedoen.  Dit bestaat uit 3 stappen:

  1. Ontdekken van de IT-arbeidsmarkt, met de Techgrounds Guide.
  2. Oriënteren welke IT-baan bij je past, met Techgrounds Pathways.
  3. Opleiden via de Techgrounds Academy (met baangarantie) of via een andere opleider.

In deze Flyer Techground lees je hier meer over.  Je kunt je aanmelden door de QR-code te scannen en je in te schrijven via de website.

Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk