Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
08-11-2023

Spreekuur: Werken over de grens!

Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen. Benieuwd geworden naar je kansen en mogelijkheden? Meld je dan aan voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met één van onze EURES adviseurs.

Praktische informatie:

Voor wie?

  • Baanveranderaars
  • Werkzoekenden
  • Grensarbeiders
  • Studenten

Wanneer:

Iedere dinsdagochtend tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Binnen lopen zonder afspraak is mogelijk maar hou rekening met een eventuele wachttijd.

Locatie:

Kantoor UWV
Burgemeester Brokxlaan 1680
5041 SG Tilburg

Kom je met het openbaar vervoer? Het is op loopafstand van het station in Tilburg.
Kom je met de auto? Hou dan rekening met betaald parkeren.

Aanmelden:
Stuur een mail naar grenswerkMOB@UWV.nl of bel voor een afspraak naar Lara Schilder (EURES adviseur) via +31(6)31105529.

Gerelateerd nieuws

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

28-11-2023 Op 19 december kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk

Informatiemiddag 9 november: word onderwijsassistent!

30-10-2023 Bij De Rooi Pannen Handel & Ondernemen zijn wij dringend op zoek naar onderwijsassistenten gespecialiseerd in retail, commercie en moderne media. Als onderwijsassistent werk je samen met onze enthousiaste studenten in het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen.
Werk

Banenmarkt in Willem II stadion 14 november

09-10-2023 Tijdens de banenmarkt op 14 november in Willem II stadion in Tilburg maak je kennis met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk