Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
08-11-2023

Spreekuur: Werken over de grens!

Ben je op zoek naar (ander) werk of ga je studeren? Ontdek je mogelijkheden in het buitenland. Het UWV organiseert een spreekuur waarbij je in gesprek gaat met een EURES adviseur die jouw informeert over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studiemogelijkheden en cultuurverschillen. Benieuwd geworden naar je kansen en mogelijkheden? Meld je dan aan voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met één van onze EURES adviseurs.

Praktische informatie:

Voor wie?

  • Baanveranderaars
  • Werkzoekenden
  • Grensarbeiders
  • Studenten

Wanneer:

Iedere dinsdagochtend tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Binnen lopen zonder afspraak is mogelijk maar hou rekening met een eventuele wachttijd.

Locatie:

Kantoor UWV
Burgemeester Brokxlaan 1680
5041 SG Tilburg

Kom je met het openbaar vervoer? Het is op loopafstand van het station in Tilburg.
Kom je met de auto? Hou dan rekening met betaald parkeren.

Aanmelden:
Stuur een mail naar grenswerkMOB@UWV.nl of bel voor een afspraak naar Lara Schilder (EURES adviseur) via +31(6)31105529.

Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk