Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
02-01-2024

Start gratis horeca cursus met jobcoaching bij The Taste of Work

Laat je omscholen voor het horecavak en ga na de ‘verkorte’ cursus direct aan de slag bij de werkgever die bij jou past.

ALGEMENE INFORMATIE

  • Start: Week 8 2024 – Tilburg
  • Duur: 10 weken, 2 dagen per week
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: mail naar info@thetasteofwork.nl
  • Betrokken partijen: Gemeente Tilburg, UWV, ROC en The Taste of Work

Tijdens de cursus ontwikkel je een stevige basis aan kennis en vaardigheden om goed te kunnen functioneren in de horeca. Je leert de belangrijkste technieken, vakjargon en productkennis, zowel van de keuken als de bediening. Samen proeven we producten en herkennen we goede of slechte kwaliteit. Waar komen de lokale producten vandaan in de omgeving van Tilburg en wat zijn de huidige trends? Je krijgt tien weken theorie- en praktijkonderwijs (in onze professionele keuken) en je doorloopt het jobcoachingprogramma. We nemen ook een kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven om de verschillen tussen organisaties in de horeca te begrijpen.

Werken in een restaurant | hotel | zorginstelling | lunchroom | bedrijfscatering | pretpark

GRATIS, HOE KAN DAT?

‘Voor onze cursisten zijn er geen kosten verbonden aan de cursus’. De cursus wordt gefinancierd door onze partners, die samen meer vakmensen willen opleiden. Tijdens de cursus word je opgeleid en begeleid door een professionele jobcoach en horecaprofessionals. Er zijn alleen plaatsen beschikbaar voor gemotiveerde kandidaten. Wij zien de cursus als een cadeau voor jouw toekomst, en als iemand tussentijds stopt (zonder gegronde reden), zijn hier kosten aan verbonden.

JOBCOACHING

De kans is groot dat je via ons een baan vindt die bij jou past. Je gaat je oriënteren binnen het brede begrip ‘horeca’, waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillen en verwachtingen binnen de sector. Gedurende de tien weken cursus volg je, naast de horecavakken, ook het jobcoachingtraject. Leren solliciteren is hier een belangrijk onderdeel van. The Taste of Work heeft een groot netwerk van werkgevers waar onze cursisten naar een baan kunnen doorstromen. Wil je graag buiten ons netwerk solliciteren? Ook dan ondersteunen of bemiddelen wij hierin.

ERKEND CERTIFICAAT

Bij succesvolle afronding ontvangen de cursisten een erkend certificaat van The Taste of Work in samenwerking met De Rooi Pannen: ‘Horeca Assistent’.

Gerelateerd nieuws

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …
Werk

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

24-01-2024 Op 13 maart kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk