Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
02-01-2024

Start gratis horeca cursus met jobcoaching bij The Taste of Work

Laat je omscholen voor het horecavak en ga na de ‘verkorte’ cursus direct aan de slag bij de werkgever die bij jou past.

ALGEMENE INFORMATIE

  • Start: Week 8 2024 – Tilburg
  • Duur: 10 weken, 2 dagen per week
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: mail naar info@thetasteofwork.nl
  • Betrokken partijen: Gemeente Tilburg, UWV, ROC en The Taste of Work

Tijdens de cursus ontwikkel je een stevige basis aan kennis en vaardigheden om goed te kunnen functioneren in de horeca. Je leert de belangrijkste technieken, vakjargon en productkennis, zowel van de keuken als de bediening. Samen proeven we producten en herkennen we goede of slechte kwaliteit. Waar komen de lokale producten vandaan in de omgeving van Tilburg en wat zijn de huidige trends? Je krijgt tien weken theorie- en praktijkonderwijs (in onze professionele keuken) en je doorloopt het jobcoachingprogramma. We nemen ook een kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven om de verschillen tussen organisaties in de horeca te begrijpen.

Werken in een restaurant | hotel | zorginstelling | lunchroom | bedrijfscatering | pretpark

GRATIS, HOE KAN DAT?

‘Voor onze cursisten zijn er geen kosten verbonden aan de cursus’. De cursus wordt gefinancierd door onze partners, die samen meer vakmensen willen opleiden. Tijdens de cursus word je opgeleid en begeleid door een professionele jobcoach en horecaprofessionals. Er zijn alleen plaatsen beschikbaar voor gemotiveerde kandidaten. Wij zien de cursus als een cadeau voor jouw toekomst, en als iemand tussentijds stopt (zonder gegronde reden), zijn hier kosten aan verbonden.

JOBCOACHING

De kans is groot dat je via ons een baan vindt die bij jou past. Je gaat je oriënteren binnen het brede begrip ‘horeca’, waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillen en verwachtingen binnen de sector. Gedurende de tien weken cursus volg je, naast de horecavakken, ook het jobcoachingtraject. Leren solliciteren is hier een belangrijk onderdeel van. The Taste of Work heeft een groot netwerk van werkgevers waar onze cursisten naar een baan kunnen doorstromen. Wil je graag buiten ons netwerk solliciteren? Ook dan ondersteunen of bemiddelen wij hierin.

ERKEND CERTIFICAAT

Bij succesvolle afronding ontvangen de cursisten een erkend certificaat van The Taste of Work in samenwerking met De Rooi Pannen: ‘Horeca Assistent’.

Gerelateerd nieuws

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk

Laat je gratis coachen door een ondernemer! | Maatjesproject

10-06-2024 Zoek je een baan, maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Onze coaches zijn er voor jou! Meld je aan via maatjesproject@tilburg.nl
Werk