Flyer van de talentenmarkt
Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
29-03-2023

Talentenmarkt Sociaal Domein | 13 juni 2023

Ben jij student, zorgprofessional, herintreder of gewoon nieuwsgierig welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen het sociaal domein? Kom dan op dinsdag 13 juni naar de Talentenmarkt Sociaal Domein! Op de markt kun je op een informele manier kennis maken met organisaties in het sociale domein. Bijvoorbeeld jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en maatschappelijke opvang. Je kunt met al je vragen terecht over opleidingsmogelijkheden, vrijwilligerswerk of een baan. Alle organisaties komen uit de regio Midden en West-Brabant. Je bent vanaf 16:00 van harte welkom bij Stichting Het Werkt (Wilhelminapark 121 in Tilburg).

Vragen over deze markt? Stuur een mailtje naar: ikzorg@transvorm.org

Meld je snel aan voor de markt. Aanmelden >

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

12-09-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk