Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Vier maal Dag van de Techniek in de regio

Ben jij nieuwsgierig naar het vak techniek en wil je een kijkje nemen bij technische bedrijven in jouw buurt? Kom dan naar de Dag van de Techniek! Op deze open dag kun je beleven en ervaren hoe het is om te leren en te werken in de techniek én je oriënteren op een technische studie of beroep.

In Midden-Brabant kun je het hele jaar kennis maken met leren en werken in de techniek. Bijvoorbeeld op de dagen van de techniek, waar je inspiratiepleinen of bedrijvenroutes kunt bezoeken. Hier maak je op een interactieve manier kennis met techniek, bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen.

In juni vinden er maar liefst vier edities van de Dag van de Techniek plaats. Kom gerust een kijkje nemen op een van deze gratis toegankelijke dagen:

De Dag van de Techniek wordt georganiseerd door technische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio en is een initiatief van de deelnemende gemeenten en Midpoint Brabant. Ze zijn bedoeld voor alle inwoners van Midden-Brabant tussen de 7 en 67 jaar.

Gerelateerd nieuws

Het Groen Netwerkt, ontdek wat het groen in Brabant te bieden heeft!

26-02-2024 Wil jij ontdekken wat het groen in Brabant te bieden heeft? Meld je dan aan voor Het Groen Netwerkt, hét evenement om je te oriënteren op een beroep in de groensector.
Werk

Werkzoekend? Meld je aan voor het Maatjesproject!

06-02-2024 Wil je graag aan het werk, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je aan voor het Maatjesproject Midden-Brabant! Hoe werkt het? Je wordt gekoppeld aan een coach (ondernemer) die jou ondersteunt bij het vinden van een baan. De coach kan wellicht deuren voor je openen, directe feedback geven op je cv …
Werk

Informatiebijeenkomst over werken in de zorg | Meld je nu aan!

24-01-2024 Op 13 maart kun je aansluiten bij een webinar over werken in de zorg. Het webinar is ook interessant als je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Werk