Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Vier maal Dag van de Techniek in de regio

Ben jij nieuwsgierig naar het vak techniek en wil je een kijkje nemen bij technische bedrijven in jouw buurt? Kom dan naar de Dag van de Techniek! Op deze open dag kun je beleven en ervaren hoe het is om te leren en te werken in de techniek én je oriënteren op een technische studie of beroep.

In Midden-Brabant kun je het hele jaar kennis maken met leren en werken in de techniek. Bijvoorbeeld op de dagen van de techniek, waar je inspiratiepleinen of bedrijvenroutes kunt bezoeken. Hier maak je op een interactieve manier kennis met techniek, bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen.

In juni vinden er maar liefst vier edities van de Dag van de Techniek plaats. Kom gerust een kijkje nemen op een van deze gratis toegankelijke dagen:

De Dag van de Techniek wordt georganiseerd door technische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio en is een initiatief van de deelnemende gemeenten en Midpoint Brabant. Ze zijn bedoeld voor alle inwoners van Midden-Brabant tussen de 7 en 67 jaar.

Gerelateerd nieuws

Volg gratis het Taal + Werk traject in de zorg, horeca of techniek!

18-06-2024 Wil jij werken in de zorg, horeca of techniek? Grijp deze kans en meld je aan! Het is belangrijk om de taal goed te spreken voor je werk. Taal helpt je om samen te werken met je collega’s en zorgt voor veiligheid. Je gaat drie dagdelen per week naar school. Ook loop je minimaal 1 …
Werk

Carrière in de cybersecurity? Kom naar de bijeenkomst van ON2IT

12-06-2024 Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity? Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Werk

Laat je gratis coachen door een ondernemer! | Maatjesproject

10-06-2024 Zoek je een baan, maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Onze coaches zijn er voor jou! Meld je aan via maatjesproject@tilburg.nl
Werk