Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
05-06-2023

Vier maal Dag van de Techniek in de regio

Ben jij nieuwsgierig naar het vak techniek en wil je een kijkje nemen bij technische bedrijven in jouw buurt? Kom dan naar de Dag van de Techniek! Op deze open dag kun je beleven en ervaren hoe het is om te leren en te werken in de techniek én je oriënteren op een technische studie of beroep.

In Midden-Brabant kun je het hele jaar kennis maken met leren en werken in de techniek. Bijvoorbeeld op de dagen van de techniek, waar je inspiratiepleinen of bedrijvenroutes kunt bezoeken. Hier maak je op een interactieve manier kennis met techniek, bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen.

In juni vinden er maar liefst vier edities van de Dag van de Techniek plaats. Kom gerust een kijkje nemen op een van deze gratis toegankelijke dagen:

De Dag van de Techniek wordt georganiseerd door technische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio en is een initiatief van de deelnemende gemeenten en Midpoint Brabant. Ze zijn bedoeld voor alle inwoners van Midden-Brabant tussen de 7 en 67 jaar.

Gerelateerd nieuws

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

12-09-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk