Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Werken in de ouderenzorg iets voor jou?

Heb je de ambitie om een opleiding te volgen in de ouderenzorg? En heb je een bijstandsuitkering? Meld je dan nu aan voor Welslagen: een traject waarin we je voorbereiden op een BBL- opleiding en werken in de ouderenzorg.

Voor wie?

Wanneer je mee wilt doen aan dit traject is het belangrijk dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Je hebt affiniteit met het verzorgen en verplegen van ouderen.
  2. Je spreekt, leest en schrijft Nederlands.
  3. Je kunt in de weekenden, avonden en op feestdagen werken.
  4. Je hebt een stabiele privé situatie en je voelt je metaal goed.
  5. Wanneer je kinderen hebt, heb je opvang voor hen geregeld.
  6. Je hebt een VOG.
  7. Je hebt een bijstandsuitkering.
  8. Je hebt de mogelijkheid om buiten de ov-regelingen naar je werk te komen in Tilburg. Je hebt een fiets, auto of brommer waarmee je dit kunt doen.

Hoe ziet het traject er uit?
Het traject start met een intensieve selectieperiode. Kom je daar doorheen? Dan start je op 1 april met een stage van 20 weken. Je gaat ook een dag per week naar school (ROC). In die periode hou je je uitkering. Aan het einde van die 20 weken bekijk je samen met het ROC en je stagenplek of het goed gegaan is. Als dat zo is dan kun je vanaf 1 september starten met de BBL opleiding helpende plus of verzorgende IG op het ROC.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor Welslagen, stuur dan je cv naar carien.couwenberg@Tilburg.nl, voor vragen kun je contact opnemen met Carien Couwenberg, 06-53831286

Als we te weinig aanmeldingen krijgen, kan dit traject helaas niet doorgaan. We kijken dan samen met jou of er andere mogelijkheden zijn om jou een stapje verder te helpen naar een opleiding of baan.

 

Gerelateerd nieuws

Webinar | Laat je informeren over werken in de zorg

13-09-2023 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Maar heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het 'Ik Zorg  webinar' iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt. 
Werk

Kom naar de banenmarkt in Rijen!

12-09-2023 Op de banenmarkt kun je in korte tijd kennis maken met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches.
Werk

Informatiebijeenkomsten | Werken in de gehandicaptenzorg

25-07-2023 Ben je statushouder of ben je statushouder geweest en wil je misschien in de gehandicapten zorg werken? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van Amarant.
Werk