Werk
GA TERUG Nieuwsoverzicht
24-11-2022

Werken in de ouderenzorg iets voor jou?

Heb je de ambitie om een opleiding te volgen in de ouderenzorg? En heb je een bijstandsuitkering? Meld je dan nu aan voor Welslagen: een traject waarin we je voorbereiden op een BBL- opleiding en werken in de ouderenzorg.

Voor wie?

Wanneer je mee wilt doen aan dit traject is het belangrijk dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Je hebt affiniteit met het verzorgen en verplegen van ouderen.
  2. Je spreekt, leest en schrijft Nederlands.
  3. Je kunt in de weekenden, avonden en op feestdagen werken.
  4. Je hebt een stabiele privé situatie en je voelt je metaal goed.
  5. Wanneer je kinderen hebt, heb je opvang voor hen geregeld.
  6. Je hebt een VOG.
  7. Je hebt een bijstandsuitkering.
  8. Je hebt de mogelijkheid om buiten de ov-regelingen naar je werk te komen in Tilburg. Je hebt een fiets, auto of brommer waarmee je dit kunt doen.

Hoe ziet het traject er uit?
Het traject start met een intensieve selectieperiode. Kom je daar doorheen? Dan start je op 1 april met een stage van 20 weken. Je gaat ook een dag per week naar school (ROC). In die periode hou je je uitkering. Aan het einde van die 20 weken bekijk je samen met het ROC en je stagenplek of het goed gegaan is. Als dat zo is dan kun je vanaf 1 september starten met de BBL opleiding helpende plus of verzorgende IG op het ROC.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor Welslagen, stuur dan je cv naar carien.couwenberg@Tilburg.nl, voor vragen kun je contact opnemen met Carien Couwenberg, 06-53831286

Als we te weinig aanmeldingen krijgen, kan dit traject helaas niet doorgaan. We kijken dan samen met jou of er andere mogelijkheden zijn om jou een stapje verder te helpen naar een opleiding of baan.

 

Gerelateerd nieuws

Banenmarkt Willem II stadion 28 mei

11-04-2024 28 mei 2024 10:00 uur – 13:00 uur Willem II stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Kom naar de banenmarkt op dinsdag 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg! Je kunt in korte tijd met veel werkgevers kennismaken. Alle werkgevers die aan de markt meedoen hebben diverse openstaande vacatures. Locatie: Willem II stadion …
Werk

Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀

11-04-2024 Schrijf je nu in voor Fit II Work en laat zien wat je kunt! 🚀 Willem II Betrokken heeft een sterk geloof in de talenten van jongeren en streeft ernaar dat niemand op de reservebank zit. Het project Fit II Work richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook …
Training & Ontwikkeling

Informatiebijeenkomsten over werken in de zorg | Schrijf je nu in!

11-04-2024 Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? De komende tijd staan er dan een aantal interessante activiteiten voor je gepland. Schrijf je nu in!
Werk