Inkomen & Schulden
GA TERUG Nieuwsoverzicht
01-02-2023

Individuele inkomenstoeslag

De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag voor mensen die vijf jaar of langer van een laag inkomen leven. Het inkomen van de partner telt ook mee.

Heeft u volgens onze informatie recht op deze toeslag? Dan ontvangt u eind maart een brief met een antwoordstrook. Vul de antwoordstrook in, stop deze in de envelop en stuur hem op. Binnen zes weken nadat wij uw antwoordstrook hebben ontvangen, staat het bedrag op uw rekening. Heeft u op 7 april nog geen brief van ons ontvangen? Vraag de individuele inkomenstoeslag dan zelf aan. Dat doet u met uw DigiD op www.werkeninkomentilburg.nl.

Bedragen individuele inkomenstoeslag 2023

  • € 906 voor getrouwden/samenwonenden met kinderen van 12 t/m 17 jaar
  • € 666 voor getrouwden/samenwonenden zonder kinderen of met kinderen jonger dan 12 jaar
  • € 600 voor een alleenstaande ouder
  • € 466 voor een alleenstaande
Gerelateerd nieuws

Verblijf buitenland of buiten Tilburg

22-03-2023 Geef jouw vakantieplannen of verblijf in het buitenland altijd aan ons door. Ook als je in Nederland blijft. Weet je al wanneer je in het buitenland bent of buiten Tilburg verblijft? Het formulier vindt je op www.tilburg.nl/vakantie. Je kunt ook een papieren versie halen bij de balie van Werk en Inkomen. Volg je een re-integratietraject? …
Foto van stadsstrand Tilburg
Inkomen & Schulden

Aangepaste openingstijden Werk & Inkomen

22-03-2023 Wij zijn op donderdag 30 maart vanaf 14 uur gesloten in verband met een afdelingsdag. Op vrijdag 7 april (Goede vrijdag) zijn we alleen telefonisch bereikbaar. Ons kantoor is de hele dag dicht op: Maandag 10 april (Pasen) Donderdag 27 april (Koningsdag)
Inkomen & Schulden

Tijdelijk Noodfonds Energie

22-03-2023 Het noodfonds is er voor iedereen die de hoge energierekening niet kan betalen. Ben je 10% (of meer) van jouw bruto-inkomen kwijt aan jouw energierekening? Vraag dan snel een vergoeding aan. Wanneer kan ik een aanvraag doen? Als je voldoet aan deze voorwaarden: Je hebt een eigen energiecontract bij een energieleverancier; Jouw bruto-inkomen per maand …
Inkomen & Schulden